Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výroba, šití: - konfekce (dámské a pánské oděvy).

Krejčovství. Šití dámských oděvů.

Prodej: -potraviny -textil.

Zásilkový prodej QUELLE: -textil, -oděvy.

Maloobchod, prodej: - oděvy - modelové originály z českých autorských dílen

Prodej: - dámské a pánské oděvy - spodní prádlo

Služby: -obchodní dům -maloobchod -textil-smíšené zboží.

Půjčovna, prodej: - svatební a společenské šaty - svatební doplňky.

Prodej, maloobchod: - kožené zboží - kožené oděvy - jeans (rifle).

Módní návrhářka zn. IVETA. Originální návrhy v oblasti pletené i šité módy pro štíhlé i plnoštíhlé z přírodních materiálů. Sukně, halenky, pláště, šaty, kalhoty, společenské oděvy. Vše bez nutnosti žehlit. Individuální přístup. Prodej i v e-shopu.

Maloobchod: -dámské oděvy, -pánské oděvy, -pletená móda.

Půjčovna svatebních a společenských šatů.

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků. Zprostředkování obchodu a služeb. Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím.

Výroba, šití: -textil -oděvy -kožené zboží

Maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení.

Dovážíme kvalitní zboží za miniální možnou cenu dle objednávek klientů. Dále zajišťujeme velkoobchod s oděvy, elektro, nábytkem, a jiným zajímavým sortimentem. Zajištíme Vám nákup i prodej Vašeho zboží za nejlepší možnou cenu v ČR. Poskytujeme poradenství v oboru marketing a propagace, trénink obchodních dovedností a jiné služby pro jedince i ...

Dámská a pánská móda XXL. Prodej: - textil nadměrných velikostí - společenské oděvy - pletáž - bundy, sportovní oblečení, kalhoty - haleny, topy - riflová móda - pánské bundy a trika - módní doplňky, bižuterie a kabelky.

Prodej, maloobchod: - textil - obuv.

Svatební a společenské studio. Půjčovna: -svatební šaty. -šaty pro drůžičky a mládence. -pánské obleky. -společenské šaty. Dále nabízíme: -svatební oznámení. -snubní prsteny.