Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce, oděvy, oblečení - kožené oděvy - kožešiny - metrový textil (metráž, látky) - klobouky, čepice - doplňky. Služba: - krejčovské opravy zakoupeného zboží.

Maloobchod: -pánský, dámský, dětský textil -prádlo.

Výroba a prodej dámské lehké konfekce: -halenky, sukně, šaty, paleta, kostýmy, kalhoty.

Velkoobchod: -textilní sortiment -bavlněné zboží. Sklad: -Dolní Bučice.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.

Prodej, maloobchod: -secondhand -oblečení z Anglie značek Next, George, Nike, Umbro a Adidas.

Výroba: - oděvy. Zpracujeme i pleteniny. Malá šicí dílna vhodná pro výrobu malých serií: - sportovní oděvy - kalhoty - bundy - vesty - čepice - zástěry - trenýrky.

Maloobchod, prodej: - textil, oblečení, oděvy v nadměrných velikostech. Pro ženy od velikosti 48 - 66 nabízíme: - halenky, sukně, kalhoty, trika, spodní prádlo, plavky, bundy, zimní kabáty, společenské šaty a kostýmy. Pro muže v nadměrných velikostech: - košile, trika, kalhoty, mikiny, bundy.

Výroba svatebních a společenských šatů podle vlastních návrhů. Šaty do tanečních. pro maminky na svatbu. Výroba svatebních doplňků, závoje, polštářky, pompadůrky a bižuterie. Hedvábné šaty.

Maloobchod, prodej: - dámský, pánský textil.

Prodej: - pánské a dámské oděvy.

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).

Potisk na textil jen za 1 Kč! SUPER, ORIGINÁLNÍ TRIČKA S POTISKEM Nabízí dětský, kojenecký, dámský, těhotenský a pánský textil ZA DOBROU CENU. Dle vlastního výleru si můžete zvolit potisk a jeho barvu. www.kacatko.com

Prodej, maloobchod: - luxusní pánská móda, oděvy, oblečení.

Prodej, maloobchod: - luxusní dámská móda, oděvy, oblečení.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Trendová móda. Prodej, maloobchod: - dámské oděvy značky Orsay.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - trendová móda - oděvy, oblečení.

Pobočka. Prodej, maloobchod: - móda pro mladé - oděvy, oblečení.

Prodej, maloobchod: - metráž - dámský textil - galanterie.