Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Centrum obchodu, služeb a zábavy. Fitness Korzo: -tel.:583555056. Supermarket Albert: -tel.:583301011, fax:583280028 -po-ne 7-20 Prodejna zdravotnických potřeb-tel:583219489 Oděvy. Kosmetika, pedikůra. Sportovní a regenerační masáže. Opravna obuvi. Herna-tel:583222938 Bar. Osvětlovací sklo. Hostel. Kavárna-tel:776305005

Výroba, maloobchod, prodej: -dámská luxusní konfekce (oděvy). Půjčovna: -společenské šaty pánské, dámské -doplňky.

Hypermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny, čerstvé potraviny, ryby -textil, konfekce, módní doplňky -obuv -drogerie, kosmetika

Největší výběr společenských, svatebních a plesových šatů. Půjčovna a prodej šatů Venesis. Na zkoušení svatebních a maturitních šatů je nutné se telefonicky objednat.

Široký sortiment ekologické drogerie a kosmetiky značky Dedra, interaktivní hry a hračky, licenční dětský textil a dětské batohy, deštníky, nádobí, vlasové doplňky, ale i kuchyňské potřeby naleznete na našem e-shopu dedracek.cz. Z produktů ekologické drogerie a kosmetiky nabízíme prací prášky, aviváže, osvěžovače vzduchu, čističe koupelen, ...

Nabízíme kvalitní dámské legíny, punčochy a punčocháče, nadkolenky, podkolenky a podvazky. Naší specialitou jsou punčocháče, samodržící punčochy a další oblečení v nadměrných velikostech pro plnoštíhlé v sekci móda pro boubelky. Dále nabízíme legíny a punčocháče pro těhotné v sekci pro těhulky.

Internetový obchod, on-line prodej - batikovaná, potištěná trička ze 100% bavlny - Homemade.

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Zakázkové šití dámských a dětských oděvů. Výroba povlečení pro děti a dospělé z látky dle vlastního výběru.

Půjčovna svatebních a společenských šatů i do tanečních. Obleky: - pánské, dětské. Společenské šaty, šaty pro družičky. Doplňky pro nevěsty.

Společnost PFNonwovens a.s. a společnosti jí ovládané jsou členy koncernu PFNonwovens podléhající jednotnému řízení společnosti PFNonwovens Holding s.r.o.

Zaměřujeme se na výrobu a prodej dámské modelové konfekce, která podtrhuje osobitost žen nejen střední generace. Vyrábíme originální módu jak pro mladé, tak pro střední generaci až do velikosti XXXL, kterou dotváříme batikou, ruční malbou a aplikacemi, což zaručuje každému modelu jedinečnost a originalitu.

Funkční a antibakteriální spodní prádlo, dámské, pánské a dětské bezzápachové oblečení pro všechny druhy sportů a velký výběr doplňků má ve svém bohatém sortimentu český výrobce NANOSHOP s.r.o. z Brna, který provozuje e-shop.

Svatební salon Šatyprotebe nabízí v Ostravě jedinečné svatební šaty. Vybrat si můžete z již zhotovených modelů nebo Vám šaty ušijeme na míru dle Vašeho přání. Součástí naší nabídky jsou také svatební šaty pro plnoštíhlé a pro těhotné nevěsty. Nabízíme nejen svatební šaty, ale také šaty společenské a maturitní. Současně také rádi oblečeme ...

PM-desing prodává ručně šitou dámskou a pánskou módu. Prodej dámského a pánského oblečení, kabelek, batohů a tašek přes e-shop.

Výroba, šití, potisk, prodej, maloobchod, velkoobchod: - sportovní oděvy - trička, roláky, pyžama, kšiltovky. Výhradně z materiálu českých výrobců. Ubytovací služby - Penzion na jízdárně

Internetový obchod s dětským, dámským a pánským oblečením. Prodej plesových šatů a módních doplňků. Doplňkový prodej elektroniky.

Tomáš Gebauer provozuje eshop s oděvy - dámské, pánské, pro těhotné ženy i děti.

Společnost NUANCE svatební dům, s.r.o. půjčuje a prodává svatební, společenské, maturitní šaty a pánské obleky. Naleznete u nás svatební a společenské šaty PRONOVIAS a pánské obleky WILVORST.

Prodej originálních triček Original Redneck Outfit.

Společnost SEHA CZ s.r.o. provozuje velkoobchod s textilem a dováží oblečení z Anglie, Německa, Rakouska a Itálie.

Second hand MOMENT nabízí ve Velkém Meziříčí oblečení a textilu z druhé ruky. Vybírat můžete z velkého množství (více než 1800 ks na prodejně) dámského, pánského a dětského oblečení. Dále nabízíme např. textil do bytu, plyšáky, kabelky a mnoho dalšího. ....  Jednotná cena je 55 Kč/ks v 1.jakosti. nebo jednotlivě naceněné zboží do 95, ...

Výroba variabilního, proměnitelného, nadčasového a minimalistického oblečení s ohledem na udržitelnost. Šití společenských a svatebních šatů z českých látek. Možnost nákupu přes e-shop.

Vývoj a transfer technologií s využitím nanotechnologií. Výroba funkčního prádla a ponožek s antibakteriální úpravou www.nanosilver.cz Aditiva do paliv - www.nanoaditiva.cz Materiály pro ochranu povrchů www.nanoaplikace, cz Pohybové simulátory www.ski365.cz