Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - dámská, pánská konfekce. ARMY prodejna. Maloobchod, prodej: - army potřeby - blůzy, kalhoty, ešusy, kanady, batohy - myslivost - hubertusy, saka, kalhoty, vesty, svetry, nože, ponožky.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových)

Prodej, e-shop. -pro ženy -pro muže -outfity.

Činnost: - výtvarný ateliér - výroba dámské oděvy, šátky, polštáře

Velkoobchod, e-shop: - westernové oblečení - klobouky - obuv

Prodej, e-shop: - pánské, dámské a dětské volnočasové oblečení - oblečení a doplňky pro motokros a čtyřkolky - oblečení a doplňky pro cyklistiku - snowboardy - zimní oblečení - vybavení pro wakeboarding a stand up paddleboard

Prodej - pletené a háčkované výrobky

Prodej, e-shop - těhotenská móda - dětské oblečení.

Svatební salón Desiré nabízí prodej a půjčovnu svatebních šatů. Svatební salón Desiré pro Vás rád zajistí nejen svatební šaty ale i kompetní servis celého svatebního dne - svatba na klíč, koordinace svateb, svatební šaty dle vašich představ, svatební doplňky, šití šatů svatebních, společenských, družičkovských, dětských, svatební i večerní ...

Svatební salon - svatební služby - prodej a půjčovna společenských šatů, svatebních šatů - prodej a půjčovna pánských obleků, dětských šatů.

Maloobchod, prodej: - oděvy pro plnoštíhlé ženy - halenky, kalhoty, sukně, kabáty, plavky - nadměrné velikosti.

Půjčujeme: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky - chlapecké obleky. Nabízíme také: - širokou škálu svatebních doplňků a dekorací.

Zakázkové krejčovství: - šití oděvů Půjčovna: - společenských šatů pro pány, dámy i děti.

Prodej, e-shop: -termoprádlo, funkční prádlo -pánské, dámské, dětské -pánské triko s dlouhým rukávem -šála, čepice, kukla -dlouhé spodní kalhoty, rolák -dámské dlouhé spodní kalhoty -svetry, ponožky, termobundy -mýdlové ořechy na praní.

Maloobchod, prodej: - móda, oděvy pro plnoštíhlé ženy.

Butik, prodej, e-shop, šití: - dámské oblečení, oděvy

Módní návrhářka - návrh, výroba dámského oblečení a konfekce.

Prodej, e-shop - dámské a pánské značkové volnočasové oblečení.

Maloobchod, prodej: - jeansová, sportovní móda - dámské, pánské, dětské oděvy.