Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Svatební salon Clea Lenky Klímové nabízí kolekci společenských a svatebních šatů známých světových značek jako La Sposa, Luxuar, San Patrick a další. V našem salonu si můžete šaty zapůjčit, ale jsme schopni Vám i ušít šaty přímo na míru. Případně si můžete šaty také zakoupit. Vybírat u nás můžete z široké škály šatů svatebních, společenských, ...

Výroba: -malosériová výroba, pro zásilkové katalogy, i pro maloobchod. -dámské jarní bundy, kabátky, saka, zimní zateplené bundy, flaušové bundy, paleta a pláště. -pánské bundy jarní, zimní zateplené, flaušové bundy a pláště. Maloobchod, prodej: -oděvy, metrové zboží, galantérie.

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zakázková výroba oděvů, šití ve všech velikostech pro ženy, ležérní elegance. Vyrábíme převážně z přírodních a směsových materiálů - bavlna, len, přírodní hedvábí, viskóza, doplněné polyesterem a lycrou. Ruční práce-batika, háčkování, ruční i strojové pletení, aplikace, patchwork.

Výroba, predaj a distribúcia košieľ a blúzok značky Venergi.

E-shop: - undergroundové oblečení a doplňky

Prodejna Volansky FASHION Prodej oděvy: -pánská i dámská móda -móda do kanceláře i volný čas -obleky, Black tie, Business casual -košile, polo trička, svetry, vesty, saka, kalhoty -plesové šaty, společenské šaty -modní doplňky, motýlky -bundy, kabáty -kravaty, boty Značka Volansky FASHION.

Prodej, e-shop, výroba: - trička s vtipnými nápisy (dětské, dospělé) - strojové vyšívání.

Internetový obchod ARMYTRIKA.CZ nabízí širokou škálu produktů jako trička, mikiny, hrnky, odznaky s velmi oblíbenými military motivy. Graficky jsou navrženy tak, aby se naším zákazníkům především líbily a byly díky použitým technologiím dostupné za nejlepší možnou cenu v České republice.

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - pánské oděvy - dětské oděvy - spodní prádlo - plavky - šperky.

Prodej: - oblečení pro kojence. - oblečení pro děti školního věku.

Výrobky z ovčí vlny. Prodej, výroba: - ponožky z ovčí vlny - vesty z ovčí vlny - spací pytle z ovčí vlny - bačkory a pantofle s ovčí vlnou - svetry z ovčí vlny - posedové vaky z ovčí vlny pro myslivce a rybáře - přikrývky, polštáře a podložky z ovčí vlny. Zajišťujeme zpracování vlny dodané od zákazníků do výrobku dle přání a ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -oděvy: -pánské, dámské, dětské -Outlet-NEXT, DONNA KARAN, ADAMS, ADIDAS, GAP* -drogerie: -prací prášky -drogistické zboží -kancelářské doplňky. Výroba: -hotelové přezůvky.

Krejčovství. Zakázkové šití: -dámské, pánské a dětské oděvy: -halenky, košile, sukně, kalhoty, bundy, kabáty, saka, obleky -pletené oděvy (oprava na overlocku) -společenské obleky -kostýmy pro dospělé i děti -mateřská móda. Šití bytových doplňků: -závěsy, záclony, ložní prádlo. Opravy a úpravy oděvů: -oprava ...

Tvoříme obchodní šatníky(image), pro vedení společností a jejich reprezentanty. Cíleně a profesionálně Vám doplníme Váš obchodní šatník tak, že Vám ušetříme Váš drahocenný čas i peníze. Zajišťujeme veškeré doplňkové a servisní služby, včetně školení. Všechny naše produkty, jsou daňově uznatelným nákladem.

Outlet stock. Maloobchodní a velkoobchodní výprodej značkového zboží z celních skladů a US obchodních domů. Textil, obuv, sport, drogerie, domácí potřeby

Naše společnost PALLAhd s.r.o. Horažďovice se zabývá výrobou oděvní konfekce, šitím dětských oděvů. Šití, výroba, velkoobchod, prodej: - oděvy dětské, mikiny, trička, župany - dámské, pánské, sportovní - zakázková výroba, šicí dílna, krejčovství, švadlena.

E-shop: - dámské oblečení, oděvy - halenky - saka - šaty

Prodej, montáž: - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - tepelné izolace - hliníkové podhledy - provětrávané fasády - opláštění budov - slunolamy

Šití, výroba, půjčovna: - společenské šaty Opravy a úpravy oděvů.

Výroba, prodej: - oblečení pro volný čas, domácí oblečení - trička, polokošile, halenky, tepláky, pyžama, noční košile, trenkoslipy - oblečení v nadměrných velikostech - sportovní oblečení.

Svatební salon, půjčovna, prodej: - svatební šaty - společenské šaty - pánské obleky - šaty pro družičky, mládence.

BAZAR OBLEČENÍ. Secondhand, prodej: - oblečení ve výjimečné kvalitě za velice příjemnou cenu - dámské, pánské, dětské - obuvi. Oděvy jsou vhodné pro volný čas, do společnosti, pracovní, ale i sportovní oblečení na kolo, na motorku i pro outdoor.

Dodávka, prodej: - volnočasové bavlněné kalhoty FISSSHY.