Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Prodej bambusového zboží: - trička, tílka - spodní prádlo - ponožky - podkolenky - turbany na vlasy.

Svatební eshop. Svatební šaty na míru, svatební bižuterie, boty, šatičky pro družičku, Svatební fotostudio.

Maloobchod: - dámská móda - dámské oděvy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

E-shop pro děti: - školní batohy, pouzdra - tašky - boty - zaměřujeme se především na zboží Disney. Violetta, Frozen, Princezna Sophie První, Princess, Cars, Planes, Monster High, Peppa Pig, Hello Kitty, .... atd. Zboží dovažíme z EU převážně ze Španělska a z Anglie za nejlepší ceny - dámské kabelky - dámský textil - plavky.

Náš e-shop www.vk-nature.cz funguje již od r. 2009 a najdete u nás širokou nabídku výrobků. Ekologická drogerie, produkty zdravé výživy – Ajurvéda, přírodní produkty z aljašských borůvek nebo z houby Reishi, doplňky stravy, až po doplňky do domácnosti, dekorace, oblečení, magnetické šperky, nebo domácí spotřebiče. Zavedení širokého sortimentu ...

Prodej, e-shop: - originální trička s potiskem.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej pánských obleků a košil a dámského oblečení.

Výroba: - valašské kroje - lněné košile a haleny - oděvy s lidovými prvky z přírodních materiálů - opravy a úprava krojů.

Internetový obchod zaměřený na levné dámské a pánské oblečení, dámské šaty, společenské šaty, letní šaty, dámské plavky, kabelky, bižuterii, kosmetiku, dále dětské oblečení, šperky, pánské mikiny, svetry, kalhoty, bundy kabáty a další sortiment.

Velkoobchod: - second hand - oblečení z Anglie

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Zabýváme se dovozem a prodejem značkového textilu a outletu z Velké Británie, Itálie, Francie, Španělska a dalších zemí. Dovážíme také luxusní second hand z Anglie. Specializujeme se na značky: Next, Extase, Adidas, Puma, Nike, Cache Cache, Patrice Breál, Tommy Hilfiger, Bench, Bershka, Pepe jeans, Guess, Quiksilver a mnoho dalších.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých

Zakázková výroba a prodej oděvů a doplňků.

Krejčovství - šití dámských a pánských oděvů.

Prodej, e-shop: - spodní prádlo - plavky - dámské oblečení

Prodej: - móda pro těhotné a kojící ženy - těhotenské oblečení

Internetový obchod, e-shop: - dámské oblečení - pánské oblečení - kuchyňské potřeby - hračky.

E-shopu kreslíře a karikaturisty Martina Hrona - originální humorná trička, mikiny - společenské hry.

Prodej a půjčování: - svatební šaty, šaty pro družičky - společenské šaty - šaty do tanečních - pánské obleky, košile, vesty - maturitní šaty - bižuterie, vlasové ozdoby, prádlo - svatební oznámení - snubní prsteny - ozdoby na auta, stoly.

Taneční škola: - kurzy tance a společenské výchovy pro mládež, začátečníky, pokročilé - pořádání tanečních soutěží. Svatební salon Vivien: - půjčujeme svatební šaty, společenské šaty, pánské obleky, šaty pro družičky, svatební ozdoby.

Leeda je původní česká módní značka, která se orientuje na limitované kolekce. Spolupracuje s lidmi z oblasti současného designu, architektury, grafického designu, fotografie, filmu a hudby. Leeda nabízí také individuální přístup formou zakázkové výroby, vytváří i kostýmy pro film a divadlo. Svojí práci prezentuje jak na přehlídkách a výstavách v ...