Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Prodej, maloobchod: -pánská a dámská móda Služby: -pořádání módních přehlídek prodávaných značek

Velkoobchod, dovoz: -secondhand -použité oblečení

Výroba, prodej: - výrobky z ovčí vlny - ložní prádlo, deky - ponožky - vesty - obuv

Práce: -strojní vyšívání -ruční pletení

Módní studio - zakázkové krejčovství, tvorba vlastních kolekcí, prodej doplňků, módní poradenství, butik. Salony: Velké Pavlovice, Hlavní 666, po-pá 9-15, 30 hod Brno, Minská 85, po-pá 12-17 hod Praha, Kavkazská 1372/3B, pouze na objednání Psychoterapie, psychoterapeut- Objednávky na tel.: +420 603 772 162 - Jaroslava Hudečková

SEA - design výroba a prodej pruhovaného námořnického oblečení prodej dárkového zboží v námořnickém stylu prodej námořních map prodej knih a publikací s námořní tematikou cestovní agentura velkoobchod a maloobchod vydavatelství

Návrh, výroba: - oděvy - oděvní doplňky

Výroba, prodej: - dekorace - malovaná a batikovaná trička

Půjčujeme šaty svatební, společenské, maturitní a zařizujeme svatby na klíč.Dokonalý servis.Značkové šaty se vyznačují kvalitou a proto nás přijďte navštívit. Příjemné a odborné poradenství je zde na místě.

Výroba a design originálního streetového oblečení a doplňků Escape Wear.

Prodejna a půjčovna svatebních a společenských šatů v Chrudimi.

Maloobchod, prodej: -dámské značkové plesové šaty, kostýmy, samostatné sukně, kalhoty, halenky, korzety -pánské obleky možnost objednání pánského obleku na míru dle zákazníka -velký výběr doplňků, košile, zdobné vesty, pásky, kravaty, plastrony, motýlky.

Boutique a svatební salon Claudia. Maloobchod, prodej: -dámské společenské šaty. -dámské kostýmy. -pánské obleky. -pánské košile, vesty. -kabáty. Půjčovna, zapůjčení: -svatební šaty. -pánské, chlapecké obleky. -šaty pro družičky. -dámské společenské šaty.

Svatební salon Půjčovna prodej - svatební šaty od zahraničních i českých firem - dámské společenské šaty v dlouhém i krátkém provedení - pánské obleky, včetně smokingů - košile, kravaty a motýlky - společenské šaty - závoje, kloboučky, rukavičky - bižuterie - kytičky do vlasů, čelenky.

Návrhy a realizace dobových filmových a divadelních kostýmů. Originální kabelky, tašky, doplňky a šperky z vlastní návrhářské dílny. Šperky, peněženky, pouzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kosmetické tašky, opasky a další drobnosti.

Maloobchod, prodej, secondhand: - použitého textilního zboží

Eshop: -dámské oblečení -pánské oblečení -dětské oblečení -klobouky, čepice, šátky -noční košile -obuv -ponožky -batohy -rukavice -spacáky -trekingové hole -termolahve Ubytování pod Kletí: -penzion

Maloobchod, prodej: -dámská a pánská trika, tílka a mikiny s potiskem

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Maloobchod s oděvy. Účetnictví a auditorské činnosti a revize.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej outdoorového oblečení, obuvi a hardwaru (batohy, hole, spací pytle, přilby, campingové a horolezecké potřeby, skialpové lyže, boty, vázání) značek CMP Campagnolo, Fjord Nansen, Salewa, Dynafit, Pomoca a Primus. Zároveň provozujeme internetový obchod na adrese www.obchod-outdoor.cz, skialpovou půjčovnu a ...

Výroba, zakázkové šití: - mateřská móda - oblečení a doplňky pro kojence - oděvy pro muže, ženy i děti

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků na míru.