Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Koblížkův obchůdek nabízí kojenecké oblečení, dětské oblečení, dětské hračky a dále je v nabídce těhotenská móda a oblečení.

Výroba, šití na míru: - sportovní, taneční kostýmy a oděvy - propagační a reklamní oděvy, kostýmy, oblečení - lůžkoviny, polštáře, ubrusy, zástěry - lehčí pracovní oděvy a konfekce.

Výroba, šití: - luxusní dámská móda, konfekce (modely, oděvy) - úpletová konfekce - plesová konfekce. Osobitý design, originalita. Úprava zakoupených modelů. Možnost individuálního zhotovení části kompletu. Vlastní značkové prodejny.

Prodej - textilní doplňky Výroba - textilní doplňky - oděvy

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Výrobce a distributor oblečení pro sport a volný čas. Velkoobchod: - dámské a pánské sportovní oblečení (trika, mikiny, joggingové klahoty, joggingové bundy) - elegantního oblečení pro volný čas (jeans, kalhoty, trika, bundy) - kolekce spodního prádla.

Design-dárky Vám přináší jedinečné dárky, šperky, trička, prsteny, jelení šperky, dopňky a kabelky. Trička a prsteny, které padnou. Šperky, doplňky i jelení šperky, které se líbí všem! Design dárky ozdobí Váš domov i Vás!

Fanny - mateřské oblečení. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - těhotenské a mateřské oblečení a móda.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pánská a dámská móda, oblečení, oděvy pro volný čas (pánské, dámské oděvy) - parfémy.

Internetový prodej: - dámské, pánské oblečení - kožené kabelky - dámská obuv - doplňky.

Konfekční výroba - oděvy Prodej - oděvy

Maloobchod, prodej: - textil, oblečení, oděvy - móda pro ženy i muže ve velkých velikostech (velikost od 48 a více) - trika - kalhoty - halenky - kostýmy - šaty - sukně - capri - bundy - topy - plavky - pánské obleky - společenské kalhoty - košile - svetry.

Maloobchod, prodej: -textil, oděvy (dámské, dětské, pánské) KENVELO.

Prodej, maloobchod: - textil - oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil, oděvy (dámské, dětské, pánské) KENVELO.

Import, prodej: -bavlněná trička (dovoz z Austrálie a USA) -trička dětská -čepice kšiltovky -samolepky -kondomy -čaje (australský čaj). Internetový obchod, e-shop. Značka: australian t-shirts.

Zakázkové krejčovství: -obleky - s vestou i bez vesty -svatební oblek -žaket -frak -dámský kostým - kalhotový i sukňový -kalhoty -sukně -dámský plášť -pánský kabát -dámský kabát, kabáty. Kožené oděvy (na zakázku i malé série) -bundy, bunda -vesta, vesty -kalhoty.

Přímý dovozce, velkoobchod: - second hand oděvy v původním balení, netříděný textil - čistící textilie savé 100% bavlna vhodné k čištění strojů a dílenského zařízení, pro úklidové práce.

Zboží pouze od českých výrobců - značek MILETA, VEBA, KLINMAM, BELLATEX, MATĚJOVSKÝ, EVERY. Výroba, velkoobchod a maloobchod bytového (bytový) textilu, e-shop: -bytový textil -povlečení-bavlna, krep, satén, damašek -povlečení dětské do postýlek -prostěradla froté 70x140cm, 90x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x220cm -prostěradla ...

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Zabýváme se výrobou převážně jeansového oblečení tak i módou pro volný čas, která existuje od roku 2003. Její prioritou je skloubit kvalitu a moderní vzhled oblečení tak, aby zákazník poznal krásu jeansové módy. Značka NEXUS reprezentuje oblečení pro mladé i střední věk. Firma se zabývá jak maloobchodem, tak především velkoobchodem. Naše výrobky ...

Výroba, šití, maloobchod, prodej: - prodej značkové konfekce - výroba oblečení z vlastních návrhů - pánské, dámské a dětské značkové oblečení - preciznost zpracování a rozmanitost střihů