Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy, oblečení, obuv, zboží a doplňky zn. ADIDAS, NIKE, REEBOK, ALPINE PRO, WILSON. Sídlo společnosti: - Zlín, náměstí Míru 463.

Půjčovna: -kyjovské kroje a jejich doplňky Výroba krojů i na zakázku.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: - textilní a oděvní sortiment. - bytový textil - záclony a dekorační metrové zboží, ložní prádlo, polštáře a přikrývky, ubrusy a prostírání, ručníky, osušky a koupelnový program - kolekce dámské, pánské a dětské oblečení a prádlo včetně doplňků - společenské i oblečení pro rekreační sport a volný čas.

Prodej - dámské oděvy - nadměrné velikosti

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Půjčovna šatů: -tuzemské i zahraniční svatební šaty a doplňky -šaty pro družičky a mládence -dámské společenské šaty -korzety -kostýmy Za bezkonkurenčně nejnižší ceny!

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a ...

Svatební agentura. Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - pánské obleky - dětské šaty na svatbu a rodinné oslavy - společenské šaty. Doplňkové služby: - květinová výzdoba - líčení - fotografování - limuzína - tisk svatebního oznámení - výroba snubních prstenů - prodej svatební bižuterie.

Specializovaná firma - VŠE PRO BŘIŠNÍ TANCE PŘÍMÝ DOVOZ Z EGYPTA SORTIMENT – PRODEJ : - šaty pro břišní tance - kostýmy pro břišní tance - široký sortiment šátků - všechny doplňky pro břišní tance - prodej šatů – kostýmů.

Prodej značkového seconhandového boží - Prodej nového textilu - dětský dámský OUTLET

Internetový obchod - second - hand

Internetový obchod - dámské nadměrné oděvy Výroba - dámské nadměrné oděvy

Naše firma dodává trendy oblečení po celé České republice. Zastoupení a velkoobchodní prodej módních značek Gang, Bus Urban Wear, Tigerhill, Twinlife a MDS jeans.

Prodej, e-shop: -internetový obchod -oblečení -obuv -doplňky.

Značkový outlet s nejnovější módou značek Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Pepe Jeans a Guess po celé České republice.

Výroba, velkoobchod, velkosklad, maloobchod, prodej: - ponožky, ponožkové zboží - dámské ponožky - pánské ponožky - dětské ponožky - stretchové ponožky - sportovní ponožky (klasické, nízké, froté apod.) - zimní ponožky - vlněné ponožky - pracovní ponožky - krajkové ponožky - 100% bavlněné ponožky - podkolenky - speciální ...

Výhradní dovoz značky Atlantic. Maloobchod, prodej: - spodní prádlo - plavky - župany - pyžama

Maloobchod, prodej: -textil -nadměrné velikosti -autopříslušenství -autodoplňky. Pobočka Staré Čivice, prodej: -nákladní přívěsy AGADOS -obytná auta, karavany Knaus, Eifelland -přepravníky automobilů -nápravy a brzdné systémy od firmy AL-KOKOBER, KNOTT -přívěsy nákladní na lodě, koně, motocykly, skůtry tel.:466971694.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Výroba materiálů: -bavlna, mikrovlákna i s elastanem -pro sport, reklamu, reklama a volný čas -reklamní, profesní oděvy, montérky -barvení dle Pantone barevnice -oblečení pro sport a volný čas (trička, tričko, polokošile, mikiny, mikina, mikyny) -oblečení pro reklamu -stříhání -potisk textilu -šití, strojní vyšívání, výšivka, výšivky.

Výroba, prodej: -funkční prádlo Klimatex® -termo prádlo (thermoprádlo) -pletené výrobky (Polypropylen) -prádlo s UV filtrem č. 7 -pleteniny integrované (bavlna/polypropylen). Zakázková výroba.