Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Velkoobchod, rozvoz: -dámský a pánský textil i oděvy sukně, halenky, šaty, společenské oděvy, kalhoty, saka, kostýmy.

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Činnost: -půjčovna šatů. Prodej: -svatební doplňky. Služby: -fotografické práce.

Maloobchodní prodej značkového textilu.

Svatební, společenské a taneční studio COMFORT Zlín. Půjčujeme svatební a společenské šaty, pánské obleky, chlapecké i dívčí šaty a doplňky. Prodáváme svatební obuv, snubní prstýnky, svatební oznámení, svatební a společenské doplňky. Provádíme návrhářské a aranžérské služby a společenské výzdoby. Vyzdobíme auta, kostel, místnosti. ...

E-shop s italskou módou. Internetový obchod specializující se na italskou dámskou módu. Můžete si zde zakoupit originální produkty v provedení italského výrobce luxusního zboží Glamorous by Glam.

Obchodní dům Vrba & Pražák. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce (halenky, šátky, rukavice, trička, šály) - pánská konfekce (košile, kravaty, motýlky) - spodní prádlo - pyžama, župany.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Maloobchod, prodej: -pánský a dámský textil: -spodní prádlo -kusový textil: -košile -ponožky -pletené zboží.

Řemeslné zpracování textilu. Batikování, malování na textil.

Chráněná dílna v Dobrušce. Specializujeme se na: - šití dámské a pánské konfekce, drobných doplňků pro motorkáře, lůžkovin, látkového programu pro hotely, restaurace a penziony. Vyrábíme matrace – molitanové, pěnové, sendviče. Pro výrobu používáme výhradně české materiály a pěny, které se vyznačují svojí vysokou kvalitou a stálostí ...

Výroba, šití: -plavky (dámské, pánské, dívčí, chlapecké).

Salon Gabriella: - svatební šaty - plesové šaty - společenské šaty - kalhotové komplety.

Prodej: - textilní zboží kusové - metrový textil - záclony

Prodej, maloobchod: -konfekce, oděvy, oblečení -spodní prádlo. Masáže.

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.