Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Maloobchod, prodej: - textil - dámské i pánské spodní prádlo, plavky, pyžama a župany. Sídlo firmy: - Na Lani 213, Nový Jičín - Loučka.

SAGA Trade spol. s.r.o.: - dovoz a prodej luxusní dámské a pánské konfekce - organizování a produkce kulturních a sportovních akcí. Dovoz a prodej: - pánská a dámská konfekce značky HUGO BOSS.

Utees.cz je internetový obchod s kvalitními a pěknými tričky s originálním potiskem.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Distribuce a prodej značkového jeansového oblečení a oděvů pro volný čas.

Velkoobchod, výroba, nákup, prodej: - oděvy - oděvní doplňky

Prodej: - dámská móda - doplňky. Značky: - QUI - CREENSTONE - FRED SABATIER - KORALLINE - GELCO

Prodej: - pánské, dámské oděvy - textilní galanterie.

Přímý dovoz zboží z Indie, prodej, maloobchod, velkoobchod: -oděvy-hlavně z přírodních materiálů -bižuterie, dárkové zboží, sošky, výrobky z kůže, tkané zboží-batohy, vonné tyčinky -po dohodě možno i na objednávky. Výrobky: -přírodní materiál-dřevo, perleť, kámen, kost, kůže-kabelky, tašky.

E-SHOP, prodej, nabídka: -dámské spodní prádlo -pánské spodní prádlo ANDRIE KERBO BLACK SHEEP PLEAS TIMO TRIOLA STEMTALER ONO AUTEX ARIES -sportovní oblečení -dětské oblečení -kojenecké oblečení -pyžama -noční košile -trička -mikiny -ponožky -punčochové zboží Zboží skladem. Odesíláme do 24 hodin. ...

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Prodej, e-shop: - bambusové oblečení.

Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Prodej - nábytek: - bytové doplňky - obývací stěny, sektorový nábytek - sedací soupravy, válendy - ložnice - kuchyně, židle - kancelářský a zahradní nábytek. Prodej: - montérkové soupravy - pracovní obuv - vatové kabáty, pracovní rukavice - veškeré ochranné a pracovní pomůcky - textil od kojenců pro dospělé

Služby: -krejčovství. Šití: -saka -košile -šaty -kalhoty -fraky. Opravy, návrhy, doplňky.

Eshop: - dámské značkové outlet oblečení.

Šaty princezna – kvalitní svatební šaty na míru za skvělé ceny, společenské plesové šaty a doplňky. Nové svatební šaty za cenu bazarových nebo půjčení.

Výroba a prodej oděvů z kůže, kožešin, veluru a jejich imitací. Kolekce české firmy Leder – Pellicce, s.r.o. Jaroměř, který obsahuje módní kolekci textilních oděvů kombinovaných s pravou kožešinou a nabídku umělých velurů.

Krejčovství, půjčování, šití: -modelové kolekce -svatebních a společenské šaty -obleky -firemní uniformy, historické, společenské kostýmy -dresy na aerobic, krasobrusleni, mažoretky, tance. Svatební agentura: -luxusní svatební a společenské šaty, šaty pro družičky -doplňky -ozdoby do vlasů -prstýnky -svatební ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -australské oilskinové oblečení - bundy, kabáty, vesty, trička, klobouky.

Pletárna, výroba: - pánské a dámské pletené zboží - profesní a reklamní textil

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...