Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Krejčovské práce - kostýmy - kabáty - společenské šaty - svatební šaty - dámské krejčovství - pánské krejčovství.

Kožená móda na míru: -bundy, saka, kabáty, vesty, kalhoty, sukně, šaty, topy -opravy kožených oděvů.

Výroba, šití: -konfekce, oděvy.

Maloobchod, prodej: -textil.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Šití, výroba, prodej: -oděvy dámské i pánské -oděvní doplňky z vamberské krajky.

Online Hip Hop shop a Skateshop, nabízíme oblečení a doplňky značek DADA, DAKINE, OAKLEY, BILLABONG, ELEMENT, ECKO a další. Dále nabízíme velkoobchodní prodej značky ELAN USA.

Módní dům Maloobchod, prodej: - pánská a dámská konfekce a oděvy - košile a kravaty - módní doplňky - spodní prádlo.

Výroba, prodej: -pletené zboží. Mezinárodní doprava do 3, 5 t.

Prodejna a půjčovna tanečních potřeb se specializací na flamenco: - flamenková obuv - flamenkové sukně a šaty - vějíře - kastaněty - CD, DVD - naušnice, ozdoby do vlasů a jiné doplňky - didaktický materiál - cajóny - šátky a mantóny.

Výroba, Prodej, Služby: Ateliér: -originální modelová tvorba, šaty od nás jsou jediné na světě - precizní zpracování - využití přírodního hedvábí - disponujeme šaty různých střihů a velikostí - nabízíme šaty pro všechny druhy společenských událostí výroba a půjčovna společenských šatů, oděvů..

Prodej, maloobchod: -dámská móda -kabelky -bižuterie.

Zakázkové šití a opravy oděvů. Prodej: -konfekce -obuv -módní doplňky.

Půjčovna: - luxusní dámské svatební šaty, doplňky - šaty do tanečních i pro jiné společenské příležitosti - zahraniční modely - přijatelné ceny. Ubytování Penzion Jitka - pension (penzion) Jitka - cena ubytování:od 300, - Kč na osobu a den - tel.:495263658;732177233 - ubytování v rodinné vile v klidné části Hradce Králové, ...

Evanie Complicité Praha, s.r.o. Půjčovna-svatební šaty. Přední francouzská móda pro svatební den i do společnosti. Půjčovna: -šaty svatební -smoking, oblek -šaty pro družičky -závoje, obuv, rukavice -výzdoba aut -plesové, taneční a společenské šaty. Prodej: -závoje, doplňky -frakové košile, motýlky, šerpy -snubní prsteny ...

Internetový obchod. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kusový textil, oděvy, riflové zboží -hračky -drogerie -dárkové zboží -elektronika. Prodejna Primabazárek: -Uherský Brod, Komenského 182.

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

H & A Textil-oděvy Prodej: -oděvy a textil.

Výroba oděvů: -textilní -kožené.