Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

E - shop - značkové outletové a sportovní oblečení, obuv, tašky, batohy Prodej a e - shop - sportovní obuv Prodej a e-shop - značkové tašky, kabelky a batohy Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení

Firma je držitelem certifikátu TÜV-ISO 9001:2001. Velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz: -použitý textil nejvyšší kvality -vysoký podíl anglického second handu -second hand tříděný dle jednotlivých sortimentních a jakostních skupin -značkové outletového oblečení -velký sortiment vojenského oblečení a výstrojních doplňků -baleno ...

Prodej: - indické sárí - nejstarší běžně nošený oděv na světě - polosárí - bollywoodská bižuterie a doplňky - kostýmy na orient i bollywood, šály - indické oděvy na běžné nošení a mnoho dalšího. Veškeré zboží si sami vybíráme přímo v Indii. V brněnské prodejně GANGA máme stejný sortiment, jako v e-shopu a navíc spoustu dalších krásných věcí

ON A ONA - OD HLAVY K PATĚ pro obdiv žen a respekt mužů... PRO MUŽE - kompletní sortiment kvalitní české i zahraniční módy pro byznys i volný čas, na svatbu i na promoci, do tanečních i na ples. Největší výběr značkových obleků - od 3300, - Kč až luxusní v cenách 10 - 15 000, - Kč. Šijeme obleky a košile na míru. Značkové košile OLYMP a ...

Značková móda: -JACKPOT představuje dámskou módu pro volný čas a oddych -COTTONFIELD - značka pánské módy s nejvyšším komfortem a kvalitou.

Výroba, velkoobchod: -dámské a pánské oděvy -tkaniny -konfekce, oděvy -dámské doplňky -šátky, šály.

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Prodej dámských a pánských oděvů včetně módních doplňků.

Maloobchod, prodej: -specializovaná prodejna pro těhotné, nastávající maminky a kojence -konfekce, oděvy, textil, šaty, halenky, sukně, kalhoty, kraťasy, trička, svetry, prádlo, plavky -kosmetika pro maminky a kojence -výbavička pro novorozence. Služby: -odborné rady porodní asistentky Hany Berkové.

Krejčovský salon v Tivoli. Krejčovství, šití: -dámské, pánské oděvy -šití prádla -vyšívání -modelová konfekce.

Obchod, prodej: -značkové kolekce oblečení NorthFinder -oblečení pro muže, ženy, dorost pro volný čas a sport - bundy, trička, košile - Outdoor, Sports wear, Travel, SkiWear, SnowWear, Teen SportsWear, StreetWear, LiveStyle.

Velkoobchod, outlet, velkosklad, e-shop, dodavatel: -oblečení -pánské, dámské, dětské, sportovní -bundy, mikiny, šaty, saka, tuniky, trička, kalhoty, rifle -sportovní obuv -opasky, šátky -bižuterie -spodní prádlo. Značky: -PUMA, Nike, Adidas, Fila, Kappa, Reebok, Customer Returns, Guess, Calvin Klein.

Modelové pletení, prodej: -šaty -sukně -svetry -halenky.

Výroba: -dámské a pánské flaušové kabáty, zimníky, paleta. Dovoz: -metrový textil z Itálie, flauše, vlnařské výrobky. Dodavatelská společnost pro velkoobchod, velkoodběratele.

Půjčovna, prodej: -svatební šaty (možnost ušití i dle katalogů) -šaty pro družičky i šaty do tanečních -doplňky pro nevěsty -ozdoby na auta a různé dekorace -luxusní spodní prádlo pro sváteční příležitost -punčochové zboží -velký výběr snubních prstenů -svatební oznámení -velký výběr dámské svatební obuvi.

Síť specializovaných prodejen s kusovým textilem a doplňky, velkoobchod, prodej, e-shop: -pánská a dámská móda -klobouky, čepice, šály -kravaty, košile -módní doplňky.

Půjčovna, výroba: -kostýmy -historické kostýmy -vojenské uniformy -karnevalové masky pro dospělé i děti. Nákup, prodej, vše do roku 1990: -oděvy, bižuterie -klobouky -militárie -zbraně -vyznamenání.

Výrobní oděvní družstvo. Výroba, maloobchod, prodej: dámské oděvy, pronájem nebytových prostor

E-shop, prodej, internetový obchod: -spodní prádlo -dámské prádlo -pánské prádlo -kalhotky, tanga, podprsenky -trenýrky, boxerky -šaty, mikiny, trika, tričko, svetry, kraťase -doplňky, náramky, prstýnky, naušnice, laky Jessica, Power balance, Pull-in/Kanabeach.

Kalamita design Oděvní návrhářské módní studio: -originální autorská móda -doplňky a šperky -ruční výroba, vlastní návrhy E- shop (šperky, trička, kabelky .... ). -Originální mladá móda

Výroba, šití i na zakázku, prodej: -oděvy nadměrné velikosti. Prodejna Buci XXL: -Hybešova 35, 602 00 Brno, tel.543 215 357 po-pá 9-17.30

Módní salon Posch. Prodej: -oblečení, obuv a doplňky pro dámy a pány od světově proslulých módních návrhářů: ESCADA, Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier, FERRÉ Milano, AIGNER, BOGNER, Faith Connection, RIANI, VERSACE Collection, John Galliano, LAGERFELD, TRUSSARDI JEANS, AZZARO, HILTL. Služby: -profesionální vizážisty a stylisty -úprava ...

Internetový obchod, e-shop: -dámské oblečení značky Rialto -těhotenská móda -kojenecké a dětské potřeby -dětský nábytek a hračky.