Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

oděvy, šperky, kabelky, móda, společenské šaty, šaty, koktejlky, bižuterie, knoflíky, sezónní oděvy, plesové šaty, kostými, šátky, psaníčka, doplňky, kalhoty, košile, halehky, rukavičky, trička, saka, stahovací kalhotky, punčocháče, punčochy, brože, korzety, brož, sukně, plesové sukně, dlouhé šaty, letní šaty, letní oděvy, kabáty, společenské ...

Prodej a půjčování orig. svatebních, společenských a dětských šatů pro družičky. Ozdoby pro svatební účesy, svatební doplňky. Velký výběr, nízké ceny, krátké termíny.

Zprostředkování obchodu s textilem. Prodej koženého zboží: -oděvy -obuv -kožená konfekce

Nabízíme překrásné, kvalitní a nadčasové modely značky Pietro Brunelli, které vás osloví svými jedinečnými materiály, vzory a zejména designem vytvořeným jen a jen pro ženy.

Prodej: - dámské oděvy. Výroba: - dámská konfekce.

Prodej značkových oděvů a módních doplňků

Britský obchodní dům Maloobchod, prodej: - oblečení, textil, oděvy - dámské - pánské

Prodej lyžařských a snowboardových potřeb - sportovního oblečení - sportovní doplňky BOGNER PRAHA NEW SHOP Malé náměstí 4/138, Praha 1, 110 00, tel.: +420 775 404 925 otevíraci doba: PO-PÁ 10-19, SO-NE 11-18 E-mail: malenamesti@bogner-fashion.cz BOGNER KARLOVY VARY Nová Louka 9, Karlovy Vary 360 01 tel.: +420 731 620 ...

Hlavní aktivitou firmy je provoz vlastní sítě maloobchodních prodejen REPORTER..

SAGA Trade spol. s.r.o.: - dovoz a prodej luxusní dámské a pánské konfekce - organizování a produkce kulturních a sportovních akcí. Dovoz a prodej: - pánská a dámská konfekce značky HUGO BOSS.

Utees.cz je internetový obchod s kvalitními a pěknými tričky s originálním potiskem.

Prodej: - dámská móda - doplňky. Značky: - QUI - CREENSTONE - FRED SABATIER - KORALLINE - GELCO

Šaty princezna – kvalitní svatební šaty na míru za skvělé ceny, společenské plesové šaty a doplňky. Nové svatební šaty za cenu bazarových nebo půjčení.

Navrhování módních společenských šatů na zakázku, svatebních šatů i pánských košil. Tvorba předmětů a kostýmů pro reklamní účely.

Prodej oblečení a doplňků - muže - ženy - děti.

Módní dům Magic Helena. Ucelené kolekce dámských i pánských oděvů pro různé příležitosti odpovídají i těm nejnáročnějším požadavkům z řad manažerů, obchodních zástupců a jednotlivců, kterým Magic Helena vytváří kompletní image na míru, včetně poradenského servisu. Další aktivitou firmy je realizace malých módních přehlídek ...

Výroba a prodej triček, polokošilí, mikin a čepic, reklamních, pracovních a sportovních oděvů

Pánská i dámská móda pro plnoštíhlé: - Trendy Class - Top Class.

Prodejna a půjčovna tanečních potřeb se specializací na flamenco: - flamenková obuv - flamenkové sukně a šaty - vějíře - kastaněty - CD, DVD - naušnice, ozdoby do vlasů a jiné doplňky - didaktický materiál - cajóny - šátky a mantóny.

Prodej, maloobchod: -dámská móda -kabelky -bižuterie.