Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Módní ateliér: -dámké oděvy -plesové a svatební šaty -pracovní oděvy a profesní uniformy hotelů, restaurací a bank..

Kompletní servis a dodávky v oblasti reklamních a dárkových předmětů. Široký sortiment všech segmentů od klasických předmětů po VIP dárky. Vlastní produkci a výrobu dárků i reklamy na míru dle požadavku klienta. Odborně řešené návrhy a zpracování brandingu. Moderní technologické vybavení a vlastní produkční dílny.

Nabízíme kvalitní zboží z dovozu  za výhodné ceny. Online shop Secondhand.

Guess kabelky, guess outlet, guess boty, guess trička, guess šperky, guess svetry, guess oblečení a doplňky guess najdete v internetovém eshopu Yourfashion.cz . V obchodě najdete veškeré zboží skladem a ihned k dodání.

Modní salon. Tvorba dámských oděvů a modelů na zakázku. Návrhy a realizace interiérů Materiály: -Emanuel Ungaro -Valentino -Carnet -Dormeuil -Grand Corporation atd. konstrukce střihu: -Součastný oděv -Aranžovaný oděv -Dobové kostýmy -Modelace -Množení střihů. Lehká a těžká krejčovina: -Ruční výšivka -Klasická ...

Prodej širokého sortimentu outdoorového vybavení. Poskytování odborného servisu.

Svatební šaty na míru Zakázkové šití, prodej, pujčovná. Dámské šaty: - svatební - společenské - taneční - koktejlové - divadelní kostýmy.

Značková luxusní móda: -oděvy -kabelky -doplňky.

Česká těhotenská móda ve čtyřech kolekcích. Prodej celého programu Anita Maternity ve specializované prodejně prádla v Praze.

Prodej dámských i pánských orientálních oděvů, kosmetiky, bižuterie, koření, védské literatury a dárkového zboží.

Výroba, dovoz a distribuce textilu pro velkoobchody v EU. Zakázková výroba reklamních triček, mikin či látkových tašek.

Zastoupení pro ČR a SR firmy Benetton. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - oděvy, oblečení - doplňky.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

Výhradní dovozce značky G-STAR RAW DENIM. Prodej: - pánské módy - dámské módy světové značky v centru Prahy. Založení společnosti G-STAR se zapisuje již v roce 1989 a od té doby je znám se svým inovativním a špičkovým stylem ve světě denim. Posouvání hranic, neustálé experimentování a vývoje produktů, vedl k posílení značky po celém ...

Maloobchod, prodej: -módní luxusní oděvy, textil -dámské, pánské oblečení, doplňky.

Velkoobchod se značkovým oblečením z dovozu: - dámské, pánské, dětské - halenky, košile, trika, mikiny - šaty, sukně, kalhoty, rifle, jeans (džínsy) - saka, kabáty, bundy, kostýmy, komplety, vesty.

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Prodej: - dámské - pánské značkové oblečení z USA.

Výroba svatebních a společenských šatů podle vlastních návrhů. Šaty do tanečních. pro maminky na svatbu. Výroba svatebních doplňků, závoje, polštářky, pompadůrky a bižuterie. Hedvábné šaty.

Svatební salon. Půjčovna: -dámské tuzemské i zahraniční svatební šaty -doplňky, ozdoby do vlasů, pelerýny -rukavičky, náhrdelníky, náušnice, boty (obuv)-zdarma -pánské smokingy včetně doplňků -šaty pro družičky a mládence -ozdoby na auto (prsteny, kytice, panny).