Využijte široké nabídky dámského oblečení ve velikostech XS, S, M, L, XL a XXL, která zahrnuje šaty, košile, overaly, legíny, trička, svetry, teplákové soupravy, spodní prádlo, čepice, tuniky, saka, blejzry, župany, šály, šátky, halenky, kabáty a bundy.

Výroba, prodej: -kolekce dámské, pánské bezešvého spodního prádla -tričko, roláky -sportovní kolekce pro fitness.

Maloobchod, prodej: - oděvy - kůže, kožešina - bundy - kabáty - sukně - kalhoty - kožichy - čepice - rukavice.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Boutique a svatební salon Claudia. Maloobchod, prodej: -dámské společenské šaty. -dámské kostýmy. -pánské obleky. -pánské košile, vesty. -kabáty. Půjčovna, zapůjčení: -svatební šaty. -pánské, chlapecké obleky. -šaty pro družičky. -dámské společenské šaty.

Student servis. Půjčovna,pronájem: -snowboard -kompletní příslušenství -boty, bota.

Prodej, maloobchod: - textil - oděvy.

Výroba materiálů: -bavlna, mikrovlákna i s elastanem -pro sport, reklamu, reklama a volný čas -reklamní, profesní oděvy, montérky -barvení dle Pantone barevnice -oblečení pro sport a volný čas (trička, tričko, polokošile, mikiny, mikina, mikyny) -oblečení pro reklamu -stříhání -potisk textilu -šití, strojní vyšívání, výšivka, výšivky.

Maloobchod, prodej: -plavky dámské, pánské, dětské -závodní plavky AXIS -sportovní oblečení -fitness soupravy -soupravy pro cyklisty, lyžaře -šaty, oděvy pro volný čas -sportovní spodní prádlo.

Výroba, prodej: -značková dámská móda i pro plnoštíhlé -halenky, trika, košile, sukně, šaty. Výroba: -sportovní dámské a pánské oblečení -trička, roláky, mikiny, vesty, tepláky, leggins. Zakázková výroba dresů.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Velkoobchod a maloobchod

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost

Butik. Maloobchod, prodej: -dámská móda -pánská móda -kvalitní značkové oblečení, oděvy, textil -kožené kabelky, doplňky (kožená galanterie).

Prodej, maloobchod: -textil -oděvy.

Svatební salon. Půjčovna, prodej: -svatební a společenské šaty od velikosti 34-62 -svatební šaty značky MADORA, ROMANTICA, SAN PATRICK -šaty pro družičky. Doplňkový sortiment-prodej: -dámské spodní prádlo -luxusní svatební prádlo -bižuterie -svatební a společenská obuv -pánské košile, kravaty a pánské obleky. Služby-zajištění: ...

Gabriela a Ivana Vacková Práce: -návrh, modelování střihu, malba -různé malířské techniky -pošívání skleněných korálek -z hebvábí, čistá bavlna či jiný kvalitní textilie -ruční práce -na zakázku -halenky, halenka bavlněné, batistové, hebvábné -šály, šátky -šátky -kabelka, kabelky -kravaty.

E - shop - batikované oděvy dámské, pánské E - shop - batikované oděvy dámské, pánské

Maloobchod, prodej: -textil. Prodejny: -Palackého 1231/13, 586 01, Jihlava -Husova 1328/1, 586 01, Jihlava.

Prodej, maloobchod: -oděvy, textil.

Svatební a společenská agentura. Půjčovna: -svatební a společenské šaty -obleky pánské, dětské -ozdoby na auto -prodej-snubní prsteny. Tisk svatebních oznámení.

Maloobchod, e-shop: -výběrový secondhand z Anglie -outlet -nové oblečení z Francie -možnost zprostředkování objednání zboží z Francie od vel.44. -příjem dětského oblečení Next do komise -značky: Next, Hello Kitty, Cars, Little Pet Shops.

-Výroba oděvů a oděvních doplňků (kromě kožešinových) -Výroba textilního zboží (kromě oděvů a oděvních doplňků)

-Šití -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání ...