Nakupujte dětské oblečení pro chlapce i dívky, od kojeneckého a batolecího oblečení a výbavy, po oblečení pro předškoláky a školáky. Vyberte si ze široké nabídky triček, bund, kalhot, mikin, bot a sportovního i volnočasového oblečení všech velikostí.

Velkoobchod, prodej: - dětské zboží - bytový textil.

Prodej dětského zboží: - kočárky - autosedačky - hračky - oblečení a mnoho dalšího. Vyberte si ze široké nabídky kočárků, autosedaček a dalšího zboží. V našem internetovém obchodě nebo kamenné prodejně najdete co hledáte.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Hračky pro holky i kluky: -pěnové dekorace -puzzle -karnevalové kostýmy -šátky Buff pro děti i dospělé -cyklosedačky -outdoor a sportovní zboží -funkční prádlo pro děti i dospělé -batohy do školy i pro volný čas -výrobky pro bezpečí nejmenších.

Prodej, maloobchod: - dětský a kojenecký textil - potřeby pro miminka - těhotenská móda, oblečení, oděvy - dámská móda.

Maloobchod, prodej, e-shop: - hračky - oblečky pro panenky - potřeby pro miminka - kojenecké oblečení - dětské oblečení - autosedačky - kočárky

Výroba, prodej: - oděvy ( dámské, pánské, dětské) - outlet - bytový textil ( ručníky, ložní prádlo, povlečení )

Prodej, maloobchod: -kojenecký textil -dětský textil do velikosti 140 -kosmetika pro děti -hračky pro batolata -kočárky, autosedačky, chodítka -přebalovací pulty -postýlky, ohrádky -jednorázové plenky. Výhradní zastoupení firem: -DARA, NEKKO, SVOBODA, QUEEN, DUMBO. Komisní prodej: -dětská autosedačka.

Výroba, prodej, velkoobchod: - kojenecké, dětské zboží

Textilní výroba: -šaty a oblečky na panenky -pyžama, noční košile -šatové zástěry -kuchyňské zástěry a chňapky -prádlo pro děti i dospělé.

Nabízí: -dětské oděvy -kojenecké zboží. Husova 21/5, 290 01 Poděbrady I Telefon 325 610 626

Dětský bazar Sluníčko: - sortiment pro těhotné - dětské kočárky, sedačky - kojenecké pomůcky - oblečení.

Maloobchod, prodej: -hračky -kojenecké zboží.

Dětský bazar, on-line second hand s dětským značkovým oblečením.

Online prodej second hand oblečení. Dámský, pánský i dětský sortiment.

Obchodní činnost: -prodej použitého oblečení.

Maloobchod, prodej: -textil -hračky -papír -spotřební zboží.

Výroba, šití: - dětské oblečení. Spolumajitelka Marie Kašpárková.

Značka ROCKINO. Výroba, obchod, e-shop, prodej, distribuce zásilkami ČP po dohodě: -dětské čepice kojenecké, pro teenagery, kšiltovky školní, zimní, jarní, letní, podzimní -dívčí šaty, šatičky ve velikostech 62-134 -zimní konfekce kabátky, dětské soupravy pro chlapce a děvčata, lyžařská kukla -dětské šály, rukavice šité -dětská konfekce, ...

Výroba a prodej: - dámská a pánská konfekce - oděvy pro sport a volný čas (kalhoty, kostýmy, sukně, bundy, paleta, pláště, halenky, trička, mikiny) Možnost mzdové práce.

Maloobchod, prodej: - dětský a kojenecký textil