Nakupujte dětské oblečení pro chlapce i dívky, od kojeneckého a batolecího oblečení a výbavy, po oblečení pro předškoláky a školáky. Vyberte si ze široké nabídky triček, bund, kalhot, mikin, bot a sportovního i volnočasového oblečení všech velikostí.

Maloobchod, prodej: -dětské (kojenecké) oděvy, textil.

E-shop: - dětský secondhand - nové oblečení dovezené z Anglie, Německa a Švýcarska.

Půjčovna, prodej: - svatební a společenské šaty - svatební doplňky.

Prodejna dětského a kojeneckého zboží. Sortiment : - základní výbavička - autosedačky - postýlky a ložní textil - skládací postýlky a ohrádky - přebalovací pulty - židličky, lehačky - krosny, nosiče - textil 0 - 3 roky - doplňky.

Půjčovna: - dětské a dívčí šaty pro slavnostní příležitost - dětské a chlapecké obleky - pánské obleky - karnevalové kostýmy a masky na maškarní ples. - šití na zakázku, opravy a úpravy šatů

Výroba a prodej kojeneckého a dětského textilu. Jedná se o vlastní, tedy Českou výrobu bodýček, čepiček, tepláků s laclem i do pasu, overalů, rukavic, šátků, pirátek, trik, batiky a dalšího zboží. V našem sortimentu máme také hračky nebo ručně malovaná trika.

Second hand. Maloobchod, prodej: -levný textil ze zahraničí.

Výroba, šití: - dětské a kojenecké oděvy. Provozovna: Heldovo náměstí 574 503 46 Třebechovice pod Orebem

Velkoobchod second hand SWISSFASHION je mladá a dynamická společnost, která vznikla za účelem dovážet do České republiky a v rámci velkoobchodu prodávat použité, avšak velice kvalitní oblečení ze Švýcarska. Jejím hlavním cílem je nabídnout svým zákazníkům takový rozsah služeb, aby byli ochotni se stále vracet. Od samého vzniku se společnost ...

Maloobchod, prodej: -textil, oděvy - dámské, pánské i dětské

E-shop, internetový obchod, bazar, second-hand. - použité i nové dětské oblečení.

POPELKA svatební salon Půjčovna: - svatební a společenské šaty ke spol.šatům kabelka a šperk zdarma - pánské obleky - chlapecké a dívčí šaty - veškeré doplňky jako kravaty, košile, spodní prádlo, ozdoby do vlasů, závoje, rukavičky, kožíšky, peleríny - půjčování i prodej Snubní prstýnky i svatební oznámení

Služby: - půjčovna a šití dětských karnevalových kostýmů - šití kostýmů pro dětské taneční skupiny a balet - výroba atypických kostýmů - výroba loutek - zařizování dětských koutků - programy pro děti-narozeninové oslavy - zájmové kroužky pro děti v předškolním věku.

Prodej: - kojenecké a dětské oblečení a plenkové dorty.

VELKOOBCHOD,PRODEJ: -textil,oděvy: -bavlněné úpletové vrchní oblečení a noční prádlo pod obchodními značkami CALVI a COONOOR-dětské, dámské a pánské pyžama,dětské noční košile,dámské a pánské noční košile, nátělníky,dámská,dětská a pánská trička,bermudy,bavlněné šaty a tílka,overaly apod.

Dovoz zejména dětských zimních kombinéz, oteplováků, zimních bund, lyžařských větrovek, v menší míře kojeneckého zboží, tepláků, super mix. Zboží dovážíme ze Švýcarska a Německa.

Maloobchod: -pánský, dámský, dětský textil -prádlo.

Velkoobchod: -textilní sortiment -bavlněné zboží. Sklad: -Dolní Bučice.

Internetový obchodní dům s bohatým sortimentem zboží: - nábytek - elektronika - bílé zboží - počítače - mobilní telefony - hračky - zahradní technika - sportovní potřeby.