Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

BELLIS - Stanislava Štoková
Firma BELLIS - Stanislava Štoková se sídlem v Praze - Uhříněvsi se zabývá především opravami a úpravami látkových a kožených oděvů a dále také prodejem punčochového zboží, oděvů a galanterie. Máme také sběrnu prádla do čistírny a do prádelny k mandlování a praní a také vám zajistíme čištění a přešívání péřových polštářů či dek. Nabízená ...
Společnost PUMAX, spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej ponožkového zboží. Nabízejí dámské, pánské i dětské ponožky, včetně sportovních, kotníčkových a bavlněných variant.

Obuv Halouzka, s. r. o. prodává: - obuv - kožená galanterie.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej metrového textilu a galanterie.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - metrový textil - bytový textil - příze - galanterie - dárkové předměty.

Vybavte se na cesty s Travelino.cz! Naše nabídka zahrnuje kvalitní a stylová zavazadla, praktické batohy a celou řadu cestovních doplňků, které vám pomohou zvládnout každou cestu s lehkostí. Ať už plánujete dovolenou, služební cestu nebo výlet do přírody, u nás najdete vše, co potřebujete pro pohodlné a bezstarostné cestování. Připravte se na ...

Provoz e-shopu Oázakabelek. Prodej malých, středních i velkých kabelek, psaníček, . kabelek na rameno i crossbody nebo elegantních kabelek. Dámské a pánské kožené peněženky. Pánské tašky a aktovky.

Společnost STIVALLI J&M s.r.o. se věnuje prodeji elegantní obuvi, oblečení, kabelek, batohů, kožené galanterie a doplňků, jako jsou peněženky, opasky, rukavice, čepice či šály. Nabízíme široký sortiment od elegantních kozaček až po společenskou obuv, která zaujme na první pohled. Ať už hledáte něco pro speciální příležitost nebo jen pro ...

Kamenná prodejna s látkami a galanterií v Moravském Krumlově. Prodej teplákoviny, úpletu, bavlněného plátna a dalších látek přes e-shop. E-shop s krejčovskými potřebami. Kurzy šití.

Lucie Fučíková provozuje e-shop Simira, ve kterém je možné si zakoupit designových a handmade výrobky jako například šperky, keramika, drátěné dekorace, kabelky a peněženky.

Internetový prodej korálků a komponentů pro výrobu náramků a dalších šperků a hotové šperky. Prodáváme pryskyřice, polymerové hmoty, návlekový materiál.

Internetový obchod s látkami a galanterií. Prodáváme metráž - bavlnu, mušelín, úplety, madeiru, minky, náplety, teplákovinu, micropeach, softshell. Prodej dárkových poukazů na nákup látek a galanterie.

Ing. Hana Mílková se zaměřuje na prodej látek, povlečení, prostěradel a textilu. Prodává kojenecké zboží, bavlněné ponožky značky Miketa v různých velikostech, dětské punčocháče a kamaše. Dále jsou k dispozici plátěné, krepové, saténové, flanelové a jiné povlečení, ručníky, osušky a další.

E-shop s pečlivě vybranými kvalitními látkami výrobců Nooteboom, Hemmers, Iltex, Verhees apod. Koupíte u nás úplet, micropeach, softshell, náplet, fleece, plátno apod.

E-shop s veselými a barevnými háčkovanými doplňky pro děti i dospělé z přírodních přízí. Sortiment zahrnuje čelenky, návleky na nohy, čepice a další výrobky na přání.

Velkoobchod, maloobchod: - šicí stroje Elna - jehly do šicích stroju - servis starších šicích strojů pro domácnost - nůžky, olej, příslušenství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - KREJČOVSKÉ POTŘEBY - nitě Amann, textilní a kovová galanterie (největší výběr zipů v Brně skladem víc jak 90tis ks v mnoha provedeních) - druky + narážení ...

Internetový obchod s textilem. Prodáváme bytový textil, jako je povlečení, deky a polštáře, prostěradla, přehozy a potahy na postele, potahy na pohovky a židle. Dále v sortimentu najdete dámské a pánské spodní prádlo, ponožky, pyžama. Doplňkový prodej cestovních kufrů a tašek.

Vybíráme pro Vás látky, jenž jsou vyrobeny z přírodních materiálů od českých a ověřených EU výrobců, které jsou EKO-TEX Standard 100 certifikované a naleznete u nás i metráž, která vyhovuje hygienickým normám na výrobky pro děti ve věku do 3 let. V našem sortimentu naleznete převážně úplety z bavlny, biobavlny, bambusu, modalu a micromodalu, ...

Prodej, e-shop: WIDO.CZ - internetový obchod s kabelkami, peněženkami a bytovými doplňky V našem obchodu wido.cz najdete široký sortiment kvalitních dámských kabelek značek LS Fashion, New Berry a Mahel, různých barev, převážně se specializujeme na černé a hnědé kabelky. Z modních doplňků nabízíme psaníčka na plesy a společenské akce, dále ...

Naši prodejnu Obuv Ilona Miluše Fousková naleznete v Hrušovanech nad Jevišovkou v dojezdové vzdálenosti měst Znojmo, Hustopeče, Mikulov, Moravský Krumlov. V naší prodejně prodáváme obuv, dětskou obuv s atestem Žirafy, koženou galanterii, ponožky i doplňky obuvnictví. Přijímáme platební karty. Prodej: - obuv - kožená galanterie, kabelky, ...

IndigoFactory je tisková laboratoř, designové studio a obchod. Specializujeme se na látky, jako je velvet, softshell, ortalion, krep, mikrovlákno, hedvábí, kočárkovina, blackout a mnoho dalších, nabízíme je v našem e-shopu a doručujeme po celé České republice a Evropě. V naší široké nabídce naleznete látky na závěsy, čalounění, kočárky, i látky na ...

Služby, oprava: -obuv, boty -kožená galanterie -brašnářské práce. Prodej: -dětské papučky (záruka zdravotní nezávadnosti).

Prodejna s módními doplňky. Krásné a moderní kožené kabelky.

MgA Pavel Gajdoš prodává galanterii, knoflíky, lemovky, šňůrky, manžetové knoflíky a různé doplňky.