Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej - sportovní obuv - obuv vycházková, společenská, domácí, sportovní - dětské papučky - jarmilky - kožené pásky - punčochové zboží.

SUMTEX CZ je výrobcem režných tkanin zhotovovaných na zakázku podle požadovaných parametrů zákazníků.

Velkoobchod, prodej: -textilie -nitě -zipy -galanterie

Výroba kožených kabelek - kabelky Hexe. Zakázkové šití.

Výroba, prodej: -unikátní batoh s vestavěnou stoličkou

Internetový obchod, e-shop: - dámské oblečení - dámské spodní prádlo - kabelky

E-shop - ložní povlečení - bytový textil - metráž.

Provozování prádelny, chemické čistírny, krejčovství, sedlářství a brašnářství.

Svěží vítr mezi internetovými obchody s punčochovým zbožím. Mladý tým tvůrčích a originálních lidí pro Vás vytváří eshop s neotřelou a neokoukanou nabídkou punčoch a punčochových kalhot pro všechny, kdo se nebojí si hrát, svádět, bavit se, předvést se nebo na sebe dokonce strhnout pozornost.

Prodej obuvi, boty: -zdravotně nezávadných papuček -cvičky, tenisky -ostatní dětskou, pánskou i dámskou -sportovní obuv -nadměrná obuv -ponožkové, punčochové zboží -ošetřující prostředky -deštníky -kožené peněženky.

E-shop: - kabelky - kožená obuv - peněženky - hodinky - bižuterie

Velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz : - metrový textil, metráž - látky pro dámskou a pánskou konfekci - bavlněné, viskózové, polyesterové, vlněné a směsové materiály - tkaniny, pleteniny - bavlna - polyester, bavlna, NOMEX-nehořlavé, vodoodpudivé atp. - podšívky acetátové a polyesterové - fixační vložky netkané a tkané - ...

Prodej, e-shop: - textilní galanterie - metráž - příze - kovová galanterie - rouna, vatelín

Prodej, dodávka: -textilní galanterie -metrový textil. Služby: -zakázkové krejčovství.

Společnost Belsac plus s.r.o. se specializuje na internetový prodej moderních doplňků jako jsou kabelky, opasky, peněženky a jiné doplňky. Naše zboží je vyráběno z kůže, a to pravé i umělé. Na našich internetových stránkách najdete pravidelně aktuální informace o tom, co se děje ve světě módy a zjistíte, jaké jsou poslední trendy, kterýma se ...

Prodej, e-shop s dámskou módou - bundy, kabáty, saka - kalhoty, tepláky, legíny - šaty - svetry - tašky, kabelky, batohy.

Výroba, prodej, e-shop: - umělé kožešiny

Internetový prodej, e-shop: -korálky -bižuterní komponenty

Výroba, prodej: - nábytkové potahové tkaniny - mono barvy - exkluzivní - retro - vzory a pásky

Výroba a prodej netkaných textilii, plstí. - vlněná plst - chlupová plst - barevná dekorační plst - nábaly pro průmyslové mandly

Internetový prodej: - drogistické zboží - galanterie - hračky - kuchyňské potřeby.