Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

ŠVADLENKA Maloobchod, prodej: - textilní galanterie: - měkká galanterie - nitě, pletací příze, vlna, nášivky - tvrdá galanterie - knoflíky. HRAČKY Maloobchod, prodej: - hračky, hry: - auta, roboty, panenky, kočárky, stavebnice a další.

Vybavení hotelů, restaurací a ostatních gastronomických zařízení: - hotelový a tenkostěnný porcelán - sklo - nerezové a smaltované nádobí - jídelní lístky - hotelový textil - papírový program - hotelová kosmetika.

Kožená galantéria – luxusné a moderné kabelky, peňaženky, aktovky, spisovky, tašky, diáre, cestovný program, púzdra z kože a módne doplnky.

E-shop - textilní galanterie - ručně pletené a háčkované výrobky - vlny, příze - potřeby na háčkování a pletení.

Výroba a prodej: - luxusní kožená galanterie - dámské kabelky, pánské aktovky, kufry, hatohy, cestovní tašky, peněženky, pouzdra. Doplňková výroba: - vysokofrekvenční sváření plastů - automobilových clon, elementů pro invalidní vozíky apod.

Koželužna. Výroba usní: - hovězinových kůží - vepřovicových kůží - jiných (kozina, teletina, pštros) Usně vyrábíme v provedení: - oděvní - galanterní - obuvnické - čalounické . Výroba štěpenky s úpravou i bez úpravy. Usně v různých barvách a síle dle požadavků zákazníka.

Výroba a prodej textilních kolébek

Záclonové studio, prodej - záclony - závěsy - bytový textil - ubrusy - potahy na poštáře - galanterie, metráž - potahované látky.

Výroba, prodej: - průmyslové a pletací příze

Výroba, úprava: -textilní materiály -galanterie, metráž -oděvní textil -bytový textil -zdravotnický textil

Brašnářství. Výroba kožených předmětů, kožené galanterie a kabelek z kůže.

Nabízíme k prodeji kvalitní ruční pletací příze z přírodních materiálů pro začínající i zkušené pletařky. Prodej pomůcek pro pletení a háčkování. Velkoobchod pletacích přízí a pomůcek pro pletení a háčkování. Výroba a prodej autorských pletených, háčkovaných, tkaných a síťovaných oděvů a doplňků i na zakázku. Vypracování návrhů na ...

Textilní výroba, internetový prodej: - doplňky ke kočárkům - vložky do kočárku, rukávníky - oblečení - softshellové bundy a kalhoty, tepláky, - kalhotkové pleny, vkládací vložky do plenky, svrchní kalhotky - nažehlovačky, nášivky - rukávníky, návleky na hole pro seniory. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - metráže.

Maloobchod: - texilní galanterie - bytový textil Služby: - drobné opravy oděvů - šití bytového textilu

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Čalounictví: - veškeré čalounické práce, včetně oprav - dveře, vestavěné skříně. Výroba, opravy, prodej: - čalouněný nábytek - sedací soupravy - manželské postele, dvoulůžka, válendy i s úložným prostorem - zdravotní pružinové matrace - dětské matrace - taburetky - židle - křesla, ušáky - starožitný ...

Prodej a e-shop: -kufry -batohy -cestovní tašky -doplňky BENZI, BOSSANA -deštníky -dokladovky -galanterie -sportovní tašky, batohy -trolly -ledvinky -dětské cestovní tašky, kabelky -peněženky -brašny na počítač. .

Šití, výroba, zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - kosmetické kabelky - kosmetické kufříky - vyztužené etue, etue - kosmetické kapsáře - plážové tašky - sportovní tašky - obaly na kosmetické prostředky, reklamní a dárkové předměty - tašky, kabelky, batohy, batůžky, pořadače, zásobníky, kapsáře, poštovní brašny a ...