Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Kožešnictví. Prodej, poradenství a oprava: -kožené oděvy -kožichy a kůže. Služby-čistírna -čištění a ošetření kožešinových oděvů.

Výroba, prodej, velkobchod a moloobchod: -ponožky, ponožek pro sport a běžné nošení, podkolenky - ponožky s volným lemem - termoponožky - letní bavlněné, antibakteriální-odvádí pot - s jemným filtrem -vzdušné -dámské, pánské, dětské -velký výběr velikostí, stylů a vzorů -vyvzorujeme firemní logo nebo jakýkoliv obrázek ...

Výroba: - sportovní a volnočasová konfekce Prodej: - metrový textil - galanterie

Velkoobchod, prodej: - obuv - textílie.

Přímý výrobce kamínkových hot-fix aplikací. Zakázková výroba hot-fix motivů a log. E-shop hot-fix.cz a crystalstyle.cz. Internetový prodej: -hot-fix kamínků, fólií a kamínkových hot-fix aplikací. E-shop vysivaci.cz. Internetový prodej: -vše pro strojní vyšívání. -vyšívací stroje, software, vyšívací nitě, podkladové materiály, fólie a ...

Dámské i pánské krejčovství. Prodej: - metráž. Šití: - svatební šaty na míru - firemní oděvy pro prezentace a veletrhy - speciální taneční kostýmy - zakázkové šití - oděvy na míru - modelová tvorba - sportovní oblečení.

Internetový prodej látkových plen a ekologických potřeb pro děti a jejich rodiče. Zakoupit u nás můžete také Zdravé lahve, tvoříve hračky zn. Aladine, dřevěné hračky, přírodní kosmetiku, ekologickou drogerii a spoustu dalšího..

Velkoobchod: - kožená galanterie - cestovní potřeby Prodej: - cestovní kufry - dámské módní kabelky - pánské tašky - tašky na notebook - kožené aktovky - pánské kožené etue - atašé kufříky - peněženky - rukavice - další doplňky.

Galanterní výroba, brašnářská výroba: -těžká a lehká galanterie: -aktovky, brašny pro poštovní doručovatele - sedátka a polstrování inv. vozíků -pouzdra na hudební nástroje -pouzdra na měřící přístroje -pouzdra na lovecké zbraně -brašny a pouzdra pro řemeslníky -sériové zakázky pro průmysl.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Prodej, dodávka - nadměrná obuv, boty. Obuv: -pro štíhlá chodidla (obvodová skupina E) -pro chodidla širší (obvodová skupina H, K). -obuv od velikosti 41 do velikosti 46 u dámské obuvi -od velikosti 47 do velikosti 55 u obuvi pánské -obuv XXL, maximální velikosti -dámská, pánská obuv na jaro, léto, podzim, zimu, společenská obuv, ...

E - shop - kožená galanterie kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky - deštníky Prodej - deštníky - kožená galanterie (kabelky, manažerské tašky, pouzdra, opasky, peněženky, ...)

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků Nabízíme Vám ručně malované kapesníčky a stuhy do tanečních. Prohlédněte si naši galerii a vyberte si z námi nabízeného sortimentu.

E-shop - stuhy - polotovary k tvorbě dekorací a šperků - kovová galanterie, pinzety, nůžky, lepidla - organzy - svíčky

Prodej, maloobchod: -kožená galanterie

Prodej: - dámská pyžama - pánská pyžama - dětská pyžama - spodní prádlo, plavky - 3D tapety - obuv CROCS - kosmetika

MIROS s.r.o. - velkoobchod a maloobchod bytového textilu. Společnost MIROS byla založena v Praze v roce 1991, jako dovozce textilních surovin a bytového textilu. V současné době nabízíme široký sortiment bytového textilu, záclon, dekoračních látek, ručníku, povlečení a galanterie. Součástí naší nabídky jsou komplexní služby v oblasit bytového ...

Kasha módní značka-klasická a sportovní móda Prodej šperků, kabelek, pásků a nekonečně velký výběr šál a šátků.

Práce: -brašnářství -čalounictví -autočalounictví Výroba, prodej, maloobchod: -kožené výrobky

E-shop: -oblečení -trička -polokošile -košile -mikiny -outdoor -čepice -tašky -froté

Výroba, maloobchod, e-shop: -originální oděvy. -tašky.

Opravy - obuv Opravy - kožené výrobky