Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Maloobchodní prodej textilní galanterie a bižuterie. Internetový obchod R-galanterie nabízí textilní galanterii-široký výběr zipů, knoflíků, mašlí, jehel, korálků, textilní metráže, bižuterii, dekorační zboží, módní a oděvní doplňky-šály, šátky, rukavice, čepice, hobby a bižuterní komponenty, korálky, oděvy a vyšívací předtisky, bytový textil a ...

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dámské, pánské obuvi BENETOM, NICOBOCO, JOYCA, ARUBA, SIXX WEEKS. Maloobchod, prodej: -obuvi -značková kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie -textil.

Výroba a prodej ponožek. Značkové ponožky MIKETA na trhu již od roku 1991. Vyrábíme ponožky bavlněné, zdravotní, společenské, sportovní, štulpny. . . Možnost výroby ponožek svlastním logem. Poskytovatel náhradního plnění.

Salon Brigita: Módní salón. Zakázkové krejčovství oděvní návrhářky. Šití: - dámské - pánské oděvy. Realizace módních přehlídek. Maloobchod, prodej : - metrový textil - bižuterie.

Náš obchod www.kespanku.cz je zaměřen na prodej povlečení, jak pro děti tak dospělé. Určitě si u nás vyberete z širokého sortimentu batohů, kufrů, povlečení, přehozů a dek.

Galanterie Hanka Prodej, maloobchod: - textilní galanterie. Sběrna-čištění oděvů.

Prodej: -dámská konfekce -kusový textil -doplňky- vázanky, šály, šátky, punčochové zboží, čepice, rukavice -kosmetika z Mrtvého moře - šampony, mýdla, bahno, sůl, tělová mléka, krémy.

Prodej, e-shop, půjčovna: - luxusní kabelky a doplňky.

Prodej, maloobchod: -punčochové zboží -spodní prádlo

Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -rybářské potřeby -hračky, stavebnice, modely letadel Opravna, opravy: -obuv, boty -kožená galanterie. Fotosběrna.

Velkoobchod kusového a metrového textilu. - hladká, krepová a flanelová metráž, tisk i UNI vybarvení - bavlněný satén s nežehlivou úpravou - tato úprava byla převzata od společnosti TIBA a.s. - bavlněné kepry na pracovní oděvy - prodej souběhů z velkoobchodního skladu - deky a polštáře s úpravou antistress

Internetový obchod, e-shop. Prodej: -zboží na zakázku -povlečení (bavlna, krep, flanel, satén nežehlivý, damašek, pro děti, do postýlky, mikroplyš, povlaky na polštáře) -prostěradla (froté, jersey, mikroplyš, bavlněné plachty, flanel) -prošívané soupravy (standard, luxus, luxus supra, exclusive, dětské polštářky, polštáře, kapny) -koupelnový ...

Prodej - kožená galanterie Výroba - kožená galanterie.

Prodej: - kabelek - kožené módy - doplňků.

Výroba: -osobní ochranné pracovní pomůcky (elektrikářské, zámečnické, lesnické a revírnické brašny, brašny pro průvodčí, opasky, chrániče, kamaše, rukávníky a zástěry pro svářeče, zástěry pro kováře).

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba, prodej: - ponožkové zboží (pánské, dámské, dětské a sportovní ponožky, podkolenky).

Prodej - kabelek, peněženek a dalších módních doplňků.

Silniční motorová doprava Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů