Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba: -osobní ochranné pracovní pomůcky (elektrikářské, zámečnické, lesnické a revírnické brašny, brašny pro průvodčí, opasky, chrániče, kamaše, rukávníky a zástěry pro svářeče, zástěry pro kováře).

Velkoobchod, prodej, e-shop: - látky pro konfekční zpracování, pro pracovní konfekci, pro zdravotnictví - tkaniny pro bytový textil - ložní soupravy, ručníky, utěrky. Úprava: - tužení, kalandrování, vysrážení, broušení, krepování - potisk.

Maloobchod, prodej, eshop, internetový obchod: - zlatnictví - šperky - prsteny - řetízky - náramky - náhrdelníky - hodinky - kožená galanterie. Oprava, servis: - hodinky - šperky.

Výroba, prodej: - ponožkové zboží (pánské, dámské, dětské a sportovní ponožky, podkolenky).

Prodej - kabelek, peněženek a dalších módních doplňků.

Silniční motorová doprava Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

Výroba a prodej šátků na nošení dětí, nosítek Alpino, nosítek Mei Tai, sedací vaky POOf, fleecové kapsy na šátek a ponča pro maminky šátkonosičky. Velký výběr šátků na nošení dětí. Nabízíme tkané, elastické, elastické s kapsou, kanafasové, saténové. Velkoobchod-maloobchod.

-Výroba nášivek, výšivek, potisk textilu -Prodej reklamního textilu, textilních výrobků a oděvních doplňků

Prodej, e-shop: -designová tabáková pouzdra -kosmetické tašky -taštičky na věci denní potřeby.

Prodej, e-shop: -designová pouzdra na tabák -kosmetické tašky -taštičky na věci denní potřeby.

Prodej: -značkové ekologické nákupní tašky.

Výroba, prodej: -kožená galanterie-školní a studentské batohy -penály, tašky, kabelky, spisovky, aktovky, peněženky, kapsičky.

Velkoobchod -metrový textil. Zakázková výroba oblečení pro firmu, tým. Výroba oblečení firemního, reklamního, týmové oblečení, trička, polokošile, mikiny, košile, oblečení pro hostesky, oblečení pro motosport aj. Vyrábíme oblečení na zakázku. Návrh, potisk, výšivka. Výroba materiálů. Služby: -pojizdná reklama -reklamní auto a šlapací kolo ...

Prodáváme dámské modní doplňky jako jsou kabelky, hodinky, náramky, náhrdelníky, bižuterie, plesová psaníčka a další

Prodej vlny, bavlnek, předtisků, jehlic, háčků, knoflíků, stuh, krajek, tkalounů, přízí, gumy, nití, jehel, kapesníků, nášivek, port, ubrusů, ponožek, punčocháčů. Prodáváme prádlo a plavky od českých výrobců Úpavan, Linia, Barley, Lena, Spoltex, Avax a Axis.

Výroba, prodej: -kancelářské a propagační předměty -luxusní dárkové předměty z kůže (cestovní lahvičky na alkohol, pouzdra na doutníky, pouzdra na golfové hole) -kancelářské a propagační předměty z kůže, koženky a plastů (klíčenky, peněženky, etue, diplomatky, aktovky, diáře..) -speciální výrobky pro průmyslový sektor (pouzdra na měřící ...

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA, PRODEJ: -lisované a lité kovové výrobky: -odznaky, klíčové přívěsky, medaile -drobné upomínkové předměty (sošky, repliky historických zbraní) -kovodíly pro kožedělný a textilní průmysl -spony, přezky, knoflíky, ozdoby -bižuterní polotovary ze zinkových a cínových slitin -litá a štrasová ...

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Nabízíme kolekce kufrů, cestovních tašek, obalů na oblečení a další cestovní zavazadla v plastovém a textilním provedení, výlučně značky Titan.

Obchodní dům Včelka, textilní zboží. Široké spectrum zboží pro celou vaši rodinu. Naše nabídka bude stále aktualizována a doplňována a tím u nás naleznete stále nové a nové věci. Nabízíme široké spektrum zboží pro celou rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnice - hry - plyšové hračky pro miminka, holky a kluky - ...

Výroba: -příze. Spřádání textilních vláken: -mykaným, poločesaným, předenoskaným způsobem -další možná úprava -soukání s elektronickým čištěním -skaní -sdružování -motání -počesávání -paření příze dle požadavků zákazníka.