Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba, prodej: - české látkové pleny Petit Lulu vhodné pro děti do 3 let - na suchý zip nebo na patentky: - čtvercové pleny - jednovelikostní kalhotkové pleny - kalhotkové, svrchní kalhotky - novorozenecké plenky - maxi noční pleny - minimální pleny - vícevrstvé pleny - vkládací pleny - vložky do ...

Účetní poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence -Provoz e-shopu - www.taskynakoleckach.cz a www.panskleroza.cz

Prodej - kožená galanterie, textilní galanterie.

Výroba a velkoobchodní prodej kožené galanterie.

Maloobchod, prodej: - bytový textil: - dekorační a potahové látky - záclony - ložní povlečení - koupelnové soupravy - deky a polštáře s náplní duté vlákno - záclonové tyče a kolejničky - matrace, rošty do postele - rolety a žaluzie. Šicí dílna. Zakázková výroba, šití: - záclon a dekoračních látek.

Obchodní centrum. Velkoobchod, prodej: - koberce - linolea, vinylové krytiny, PVC podlahy - laminátové, dřevěné i plovoucí podlahy. Podlahářské práce. Pokládka podlahových krytin. Maloobchod, prodej: - dětské a kojenecké oblečení, textil pro děti - kočárky a potřeby pro děti - postýlky, přebalovací pulty, autosedačky, ...

E - shop - indiánské potřeby. Umělecká vystoupení indiánů. E-shop - indiánské potřeby.

Provozování internetových obchodů a e-shopů. Galanterie, metráž.

Výroba - brašnářského zboží - tašky na vzorky - pouzdra na lyže - brašny na lyžáky - rybářská pouzdra - pásky na lyže

Nabízíme cestovní zavazadla kožená, plastová a z jiných materiálů. Brašny na notebooky, kufry, tašky, kabelky, aktovky.

Prodej: - dětská obuv - školní aktovky - batohy - kojenecké ponožky - ponožky, punčocháče.

Čistírna peří, sběrna: - čištění peří pomocí páry - šití prošívaných přikrývek, polštářů - prodej sypkovin - prodej zlevněných péřových dek a polštářů. Nejsme pojízdná čistírna.

- ATOS Výroba, prodej: -vybavenost pro hotely, restaurace, penziony, lázeňská, rekreační i další ubytovací a stravovací zařízení: -textilní dekorace, záclony, závěsy, draperie, ozdobné oblouky -restaurační textil (ubrusy, ubrousky, naprony i multony) -banketové ubrusy nejrůznějších rozměrů a tvarů, skirtingy na ...

Zabývá se dovozem kvalitních, designových a praktických produktů značek BUILT, House of Marley, Marley Coffee, Netatmo, Fltblt, XtremeMac.

Prodej - pásky - peněženky Výroba - tašky - brašny

Od roku 1992 jsme se stali výhradním distributorem firmy CARLTON /Anglie/ pro Českou a Slovenskou republiku. Sortiment výrobků značky Carlton zahrnuje široký sortiment výrobků od zavazadel pro rekreaci a volný čas - troleje, tašky, palubní zavazadla, přepravní obaly na šaty, kosmetické kufříky až po sortiment řady business.

Výroba, velkoobchod: - punčochové a ponožkové zboží. Správa a údržba nemovitostí. Pronájem nebytových a bytových prostor.

Prodej - smaltované náušnice, paličkované výrobky, tkané a plátěné tašky. Výroba - tkané a plátěné tašky, paličkované výrobky, trička s veselými motivy, trička s veselými motivy.

Dovoz, prodej textilní metráž z Dubaje. Nabízíme bavlnu a hedvábí.

Výroba: - zátažné úplety z různých druhů materiálů - vhodné pro výrobu oděvů na sport, volný čas, prádlo a vrchní ošacení - funkční materiály.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.