Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba, maloobchod, e-shop, eshop: - plstěné výrobky - dekorační předměty - oděvní doplňky - dárkové předměty.

Prodej kancelářských židlí a křesel vč. jejich plastových, dřevěných, kovových komponentů. Prodej potahových látek.

Maloobchod: - textil - galanterie.

Výroba lněných, pololněných a bavlněných tkanin: - stolní a ložní lněné soupravy - ubrusy, utěrky. Damaškové ubrusy a ubrousky - ubrusy a ubrousky s ažurovými stehy, s ručním výtahem přízí.

Výroba a prodej: - kožené oděvy - kožešinové oděvy - galanterie.

Výroba a prodej: -textil. Výroba: -ložní soupravy bavlna -krep, flanel -prošívané deky a polštáře -standard, NICOL, THERMO -polštáře s kuličkovou náplní -prostěradla froté a bavlna -melír, batika, uni, jersey prostěradla -ručníky, ubrusy.

Výroba a prodej, maloobchod a velkoobchod: - ochranné pomůcky - pracovní rukavice - pracovní oděvy, rukavice, obuv. Prodej: - kožená galanterie a doplňky - kožené a kožešinové konfekce.

Originální internetový prodej módních výstřelků - pro ženy co chtějí být odlišné - kabelky, boty, oblečení i další módní doplňky - luxusní šperky, biokosmetika

Maloobchod -dekorace -hobby tvorba -bytové doplňky -hobby knihy.

Výhradní obchodní zástupce skupiny Nylstar pro Českou repubilku..

Kompletní vybavení kanceláří, interiérů. Velkoobchod, maloobchod potahové a dekorační látky: -gobeliny -tkané látky -koženky -plyše -mikroplyše -matracový damašek -látky na starožitný nábytek -acetáty na starožitný nábytek -dekorační látky -záclony (kusové).

Maloobchod, prodej: -dámská, pánská, dětská obuv -ponožky a punčochové zboží -ucelený sortiment výrobků na ošetřování obuvi -kožené a textilní galanterie.

Jsme firma zabývající se dovozem a prodejem metrážního textilu od předních zahraničních výrobců . - Itálie - Dánsko - Německo - Španělsko

Nabídka strojního vyšívání, výroba nášivek a výšivek. Vyšívání na mnoho typů výrobků i na jejich části.

Fa KUBÁT & syn Výroba: - obalová technika z Ubaxiny, kůže, Penefolu, koženky - pouzdra na tažná zařízení obaly na utahovací klíče - peněženky (kasír tašky) pro dopravní obsluhy (autobusy atd.) - batohy různé (i na zakázku) - tašky na zvedáky pro automobily - různá pouzdra, nosné tlumoky pro cyklistiku - univerzální tašky do ...

Autorské oděvy módní doplňky a šperky šití modelů na zakázku módní poradenství.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -punčochové zboží -kabelky, tašky, batohy -kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -obuv, boty -kožená galanterie -sedlářské, brašnářské, galanterní, obuvní kování -průmyslové, kovové zboží. Oprava: -obuv, boty -kožené zboží.

Maloobchod, prodej: - drobná galanterie - knoflíky - patentky - kravatové spony - spony na šátky - pletací jehlice - strojové jehly - špendlíky - zdrhovadla - zipy - krajky - nášivky. Práce: - obšívání knoflíků na zakázku.

Výroba, expedice: - knoflíky: - skleněné - dřevěné - z umělé hmoty - kovové - z rohoviny

Veškerý čalounický materiál: Koženky: - české - maďarské. Nábytkové látky: - plyše - mikroplyše - gobelíny - žinilky tkané. Čalounické kůže. Molitany: - tloušťka:0, 5, 1, 2, 3, 5, 10 cm. - molitanová drť - tvrzený molitan. Matracový damašek. Juta. Lehátkoviny. Stanovky. Sponkovací pistole: - mechanické - ...

Prodej, e-shop s českou bižuterií a modními doplňky.

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -brašnářské, sedlářské zboží -kožené zboží, drobná výroba na zakázku -výměny zámků, kování a zipů -opravy batohů a aktovek dětské, školní, pánské.