Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Maloobchod, prodej: -obuv: -dámská, pánská, dětská -punčochové zboží -kožená galanterie.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - cestovní a sportovní zavazadla - kufry - cestovní, oblekové a kosmetické kabely - sportovní batohy - pánské a dámské aktovky - atache kufry - příruční tašky - kabelky.

Kožešnictví. Zabýváme se zpracováním kožešin, výrobou kožešnického zboží a jeho prodejem.

Brašnářství. Výroba, prodej, oprava: - batohy - kabelky, tašky, cestovní kabely - pouzdra - peněženky.

Výhradní zastoupení pro ČR, distribuce značek: - anglické firmy Bridgedale - Midda - Morpo. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ponožky: - sportovní ponožky, podkolenky froté, tenké - nesmíme zapomenout na kvalitní trekingové ponožky, zesílené v oblasti paty a špičky - klasické - dámské, dětské, pánské.

Výroba, velkoobchod koženého zboží: - kožená pouzdra na zbraně - opasky služební i ostatní - kožené doplňky pro výstroj policie a bezpečnostních agentur - kožené lovecké potřeby - kvalitní kožené brašny - kožené řemeslnické kapsáře. Pro obchodníky velkoobchodní ceny.

Velkoobchod s textilem: -přední dovozce fleece materiálů Import, export, velkoobchod: -metrový textil -látky -metráž -fleece -bavlněné úplety -funkční textilie -lacomfort. Zprostředkování vývozu nebo dovozu z DUBAI v UAE. E-shop s Arabskými parfémy.

Výroba: -lůžkoviny pro hotely -ložní prádlo -povlečení -ubrusy -froté výrobky. Prodej: -vybavení hotelů.

Kožešnictví. Zakázková výroba, šití, opravy: -kožešinové a kožené zboží -dětské nánožníky -ledvinové pásy. Prodej: -kabelky, školní batohy -peněženky -klobouky -dětské nánožníky -pletené šály, čepice a rukavice.

Opravy: -koženého zboží -kožené galanterie -školních aktovek a batohů -výměna zipů.

Výroba textilu s paličkovanou krajkou i bez: -ubrusy -polštáře -povlečení Materiály: -len -bavlna -polyester -viskóza Krajky: -lněné -režné E-Shop: www.prag-info.cz

Maloobchod, prodej: -koženky -podlahoviny -ubrusy.

Velkoobchod: - kabelky - peněženky - opasky.

Vyrábíme prioritně školní a studentské batohy. Nabízíme Vám levné a kvalitní předškolní i dětské batůžky, anatomické aktovky batohového typu pro prvňáčky, batohy pro první, druhý stupeň i pro studenty, batohy na notebook, batohy pro sport i free time, fotobatohy, cestovní tašky, krosny, peněženky, pytlíky na přezůvky do školy a ledvinky. Na ...

Maloobchod, prodej Italské kvalitní obuvi: -vycházkoví, společenská -dámská, pánská, dětská -módní kabelky, cestovní kufry, kufříky -manikúry, peněženky -punčochové zboží -ošetřující přípravky na obuv a kůži.

Zprostředkování obchodu s textilem. Prodej koženého zboží: -oděvy -obuv -kožená konfekce

Maloobchod, prodej: -metrový, bytový textil -textilní galanterie -šicí potřeby.

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie.

Výroba: - úpletové zboží - tepláky - teplákové soupravy - pyžama. Prodej: - úplety - nitě.

BW-Keramika Výroba, prodej: - keramika - bytové doplňky pro interiér i exteriér - svítidla, lustry, lampy (lampičky) - podnože (stojany) keramické - svítidla textilní (bavlna, hedvábí, korek, rattan) - originální design, vše certifikováno. Prodej: - dovozová a tuzemská bižuterie - kožené i textilní oděvní doplňky.

Internetový obchod s opasky z kůže, kožené opasky dámské opasky, pánské opasky i unisex opasky, předložky a podložky z ovčí kůže, skvělé dárky pro nejbližší je kožené zboží. V našem internetovém obchodě neplatíte balné ani poštovné, nemusíte se ani zaregistrovat.

Prodej, oprava: - kožedělné výrobky.