Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Bytový textil: -koberce -záclony -PVC -krytiny -ručníky -utěrky. Galanterie. Umělé květiny, stromy. Služby: -čištění koberců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Prodej: - dámské spodní prádlo - pánské spodní prádlo - galanterie - látky - bytový textil.

Výroba kožichů - kožešnictví Výroba kožešinových výrobků a oděvních doplňků. - výroba a oprava

Textilní galanterie, vyšívání, pletení, háčkování, ruční práce, opravna oděvů, bižuterie, bytový textil, metráž, záclony, garnýže, ubrusy, prostěradla, rouna, náplně do polštářů a dek, deštníky, punčochové zboží, spodní prádlo, podprsenky, pyžama, pánské košile, kravaty, dárkové zboží.

Výroba, prodej: - kožené pouzdra na zbraně a mobilní telefony - ruční zdobení do kůže - westernové sedla - jídelní lístky, desky, kasírky - kožená galanterie - repliky historických pouzder - brašny na motocykly - zakázková výroba.

Sedlářství, brašnářství. Výroba, prodej, oprava: -výroba z kůže na zakázku -brašnářské, sedlářské zboží -koňské postroje, sedla -brašny pro motorkáře -filtr na pitnou vodu.

Výhradní prodejce italské značkové obuvi, kabelek..

Práce: -čalounické. Prodej: -potahových látek -kvalitních čalounických materiálů.

- koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - výroba textilní

Maloobchod, prodej, obchodní firma. - textil a galanterie

Specializovaný výrobce a dodavatel fairtrade a biotextilu. Zakázková výroba, dodavatelství a komplexní služby pro ekologicky a eticky orientované textilní projekty. CSR řešení. Výrobky: - povlečení, prostěradla, polštáře a přikrývky - bio pohankovo-špaldový program: polštáře na spaní, cestovní polštáře, meditační polštáře atp. - ručníky, ...

Prodej, e-shop: - pánská obuv - dámská obuv - kabelky, peněženky, kožená galanterie.

Výroba, prodej: - bytový textil - tkané oděvní textílie.

Dovoz, prodej: -dodávání látek z Evropy od krajek až po hedvábí -bezkonkurenční cena a kvalita.

Umělecké sedlářství: -výrobky z pravé kůže. Čalounictví. Šití oděvů. Výuka hry na kytaru

Maloobchod, e-shop: -pletené, háčkované oděvy a doplňky -materiál pro vlastní tvoření -klubíčka, příze, stuhy.

Prodej, e-shop: -moderní dámské kabelky značek Baci & Abbracci, Pepe Moll, Grosso, LYDC London a LS Fashion za dostupné ceny!

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nábytëk s doplňkovým prodejem obuvi a koženého zboží

Maloobchod, prodej: -kožená galanterie: -kabelky -tašky -batohy -aktovky -ledvinky -opasky -peněženky -deštníky.

Velkoobchod: -kompletní sortiment metrového textilu.