Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Luxusní kabelky a peněženky - dámské a pánské kožené peněženky - dámské kabelky z pravých kůží exotických zvířat - kožené opasky - aktovky, kufříky VZORKOVÁ PRODEJNA: Pernštýnská ulice 34 535 02 Pardubice (ceny v kamenném obchodě se mohu výrazně lišit od cen v našem eshopu)

Prodej: - textilní materiál: - plavkovina - bavlna - tyl - polyestery - spodní prádlo - galanterie - textilní metráže.

Textilní galanterie Prodejna Pavelčákova - Pavelčákova 15, 77900, Olomouc, 585225699, 777752136

Maloobchod, prodej, e-shop - ratanový nábytek - dárkové a umělecké předměty - užitková a dekorativní keramika - obrazy - šátky, kravaty a deštníky z ručně malovaného hedvábí - přírodní karlovarská kosmetika, luxusní italská a francouzská mýdla - dřevěné sošky, dřevěné hračky českých výrobců - ručně vyráběné šperky - kožené ...

Velkoobchod s textilní galanterií, bytový a metrový textil. Nabídka bytového a metrového textilu od předních českých výrobců: - Hybler - Mileta - Texlen - Staněk - Česká textilní Forbyt - Papillons - Jitex Písek.

Maloobchod, prodej: - kůže - kožešiny - kožené oděvy.

Prodej: - textilní zboží kusové - metrový textil - záclony

Internetový obchod se značkovým oblečením, obuví a doplňky zaměřený na značky Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Reebok. Velký výběr dámských a pánských triček a mikin za super ceny. Originální značková móda za nízké ceny.

Prodej: -obuv, batohy, školní batohy, batohy na notebook, penály a příslušenství.

Výroba kožené galanterie: - kabelky, aktovky, diplomatky - číšnické peněženky (kasírky) a pouzdra na kasírky - klíčenky, pouzdra na brýle, spisovky - peněženky, nákupní tašky, psaníčka - ostatní kožená galanterie.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - české kvalitní ponožky - pletené zboží - plyšová vazba.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Velkoobchod, výroba, nákup, prodej: - oděvy - oděvní doplňky

Výroba jemného punčochového zboží. Firemní prodejna: -GALANTERIE V PASÁŽI tř. Míru 60, 530 02 Pardubice kontakt : p. Janurová tel./fax : 466 612 469.

Maloobchod, prodej: -pravé, ekologické, umělé kůže, kožichy, kožešiny.

Prodej: - pánské, dámské oděvy - textilní galanterie.

Dovoz a prodej: - textilní materiály a suroviny: - bavlna, polyester - pletací příze, froté úplety, lůžkoviny, metráž

LTR Kožená galanterie Prodej, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - kožená galanterie - batohy - školní aktovky - penály - pouzdra - kabelky - peněženky - cestovní tašky.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -metrový textil, metráž. Látky z celého světa.

Vývoz, výroba, prodej: -textilu Prodej i na tuzemský trh: -výrobky předních českých textilních továren -vyvážíme téměř do 40 zemí světa. Konkrétní náplní našich obchodů jsou pestře tkané a UNI tkaniny v souladu se světovými módními trendy: -košiloviny pro volný čas a sport včetně flanelů -klasické City -společenské ...

Prodej, maloobchod: - metrový textil.

Prodej: - kožená galanterie: - kabelky - peněženky - batohy - cestovní tašky - rukavice - kufry - opasky.

Zušlechťování záclon a dekorativních látek.

Výroba, prodej: - pouzdra na mobilní telefony - pouzdra na brýle - pouzdra na šipky - pouzdra na digitální fotoaparáty.