Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba: -krajky -pletené šňůry -žaluziové šňůry -prádlová guma, pruženka.

Maloobchod, prodej: - obuv - kožené zboží - kabelky - kožená galanterie.

Výroba, prodej: - tkaniny (bavlněné, směskové látky) - určeno pro pracovní oděvy, gastronomii, zdravotnictví - MAXIMUS kepr 100% Bavlna - PLATAN plátno 100% Bavlna. Sklad: - Náměstí Svaté Trojice 2960/11, Opava.

Velkoobchod: - kožené a galanterní zboží: - dámské kabelky a tašky - batohy - aktovky pánské a dámské - aktovky školní a sportovní - tašky cestovní.

Velkoobchod, prodej: deštníky, pláštěnky, spodní prádlo. Dovoz: Deštníky MAGIC, CABRIO: - dětské deštníky - dámské deštníky - pánské deštníky - partnerské deštníky - reklamní deštníky. Pláštěnky: - dětská do 10 let z PE, zavazování kolem pasu - dětská od 10 let výše z PE, zavazování kolem pasu - pro dospělé z PE, ...

Velkoobchod, prodej: deštníky, pláštěnky, spodní prádlo. Dovoz: Deštníky MAGIC, CABRIO: - dětské deštníky - dámské deštníky - pánské deštníky - partnerské deštníky - reklamní deštníky. Pláštěnky: - dětská do 10 let z PE, zavazování kolem pasu - dětská od 10 let výše z PE, zavazování kolem pasu - pro dospělé z ...

Výroba: - žakarské tkaniny - damašky - vlákna.

Výroba: - podlímcových plstí pro výrobu pánské klasické konfekce. - ve všech základních barvách, návin 25m, možno zasílat i na dobírku.

Výroba: -kožešnická. - lůžkoviny vlněné - domácí obuv. Zdravotní doplňky vlněné: -rukavice -ledvinové pásy.. Děti: -kojící polštáře -pelíčky -bryndáky -fusaky -lůžkoviny dětské -matrace dětské -obuv domácí dětská.

Zakázkové šití, výroba, oprava: - kožené oděvy - kožené pracovní brašny. Prodej: - pánské, dámské kožené oděvy, opasky - kožená galanterie.

Maloobchod, prodej: -kožené oděvy -kožená galanterie -zlato, šperky.

Maloobchod, prodej: -kusový textil -metráž, látky -společenské oblečení -sportovní oblečení.

Hračky pro holky i kluky: -pěnové dekorace -puzzle -karnevalové kostýmy -šátky Buff pro děti i dospělé -cyklosedačky -outdoor a sportovní zboží -funkční prádlo pro děti i dospělé -batohy do školy i pro volný čas -výrobky pro bezpečí nejmenších.

Výroba sportovních potřeb: šití turistických batohů, batohů a pouzder na pruty pro rybáře. Pěstitelská pálenice: pálení ovocných kvasů

Prodej, výroba: - kožešinové a kožené výrobky.

Služby: -prodej textilní galanterie -opravy oděvů a prádla. -textilní výroba.

Šicí centrum. Prodej: - galanterie, látky, metráž.

Opravy obuvi, brašnářských a podobných výrobků.

Výroba, prodej, eshop: -kožené, kožešinové výrobky.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie -kabelky, peněženky -punčochové zboží, ponožky.

Oprava: - obuv - kožené zboží, galanterie

Velkoobchod, prodej: -textil -galanterie.