Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

- tkaní bavlnářských tkanin - tkaní textilií

Česká výroba předtisků na vyšívání. Internetový prodej předtisků na vyšívání, křížových výšivek nebo richelieu, dětského vyšívání.

E-shop www.Top-Penezenky.cz Široký výběr - kvalitní peněženky vyrobené z hovězí kůže, nabízí zákazníkovi maximální spokojenost a kvalitu výrobků za nižší ceny než nabízí konkurence. Všechno zboží je skladem, expedice 24 hodin.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový prodej: - šátky - šály - parea.

Prodej oděvních vložkových látek. Pletené vložky s nánosem pojiva – určené k podlepení předeních dílů dámských a pánských oděvů ze středně těžkých a těžkých materiálů vlnařského typu. Tkané vložky s nánosem pojiva – určené k podlepení předních dílů dámských a pánských oděvů ze středně těžkých a těžkých materiálů vlnařského ...

Vyberte si ze široké nabídky našich služeb. Neváhejte a obraťte se na nás s jakýmkoliv dotazem, či připomínkou. Nabízíme tyto služby opravy sedacích souprav opravy kožených sedacích souprav, křesel a židlí opravy všech typů křesel opravy čalounění restaurací a hotelů opravy kuchyňských rohových lavic opravy židlí ...

Výroba a prodej ponožek, velkoobchod i maloobchod: - ponožky s firemním logem - klasické ponožky, - sportovní ponožky - ponožky pro volný čas - dětské ponožky - pracovní ponožky - pánské ponžky - dámské ponožky.

Velkoobchod, výroba, e-shop: - dětské punčochové kalhoty (bez šlí, se šlemi, s pružnými šlemi) - kamaše (punčochy bez šlapek) - dámské a pánské punčochové kalhoty - bavlněné ponožky (ponožky bavlna).

Prodej galanterie, galanterních výrobků: - zipy, šicí nitě, řezané stuhy, suché zipy - kovová galanterie - značka Diktas, Prym Fashion, Fiocchi, Eclair, Krass+Wissing, Velcro, Madic.

Prodej: - kožená galanterie - kabelky, tašky, kufry - školní aktovky, batohy - školní pouzdra - manikúry - punčochové zboží.

Společnost Lithness, spol. s r. o. je výhradním dovozcem a zástupcem řady prestižních zahraničních značek pro Českou republiku a Slovensko se zaměřením na velkoobchodní a maloobchodní prodej. Většinu nabízeného sortimentu najdete v oficiálním obchodním domě Arde.cz, které patří mezi špičku v oblasti internetových online domů s luxusním zbožím, ...

Maloobchod, prodej: -obuv, boty, kožená galanterie.

Brašnářství a sedlářství. Výroba, prodej, oprava: - výroba z kůže na zakázku - brašnářské zboží - autoplachty - plachty - brašny - kožená galanterie - autočalounění.

Výroba, export: - kožené oděvy - módní doplňky.

Provádíme opravy a úpravy oděvů, šití záclon a povlečení. V prodeji máme textilní galanterii, ponožky, čepice( dětské šátečky), rukavice a jiné.

Krejčovství. Šití, výroba: - oděvy. Opravy, úpravy oděvů, střihy. Šití: - ložní prádlo - záclony. Prodej: - textilní galanterie.

Kožešnictví. Velkoobchod: - oděvní usně - kožešiny - oděvy. Prodej: - kožené oděvy - kožešinové oděvy.

Maloobchod, prodej: -oděvy -punčochové zboží -prádlo -svetry.

Výroba a opravy kožených předmětů, zakázková výroba pro historický šerm, sokolníky a myslivce...výroba pozder, opasků, brašen, kabelek a šperků..individuální zakázky...

Prodej, výroba: - doplňky pro nevěsty: - tylové závoje - svatební vývazky - svatební podvazky - doplňky pro družičky - rukavičky.