Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Pletené šály: - standardní rozměr je cca 140 x 18cm - vyrobeno ze 100% acylu - minimální počet 50ks - cena při minimálním odběru 120, 00Kč + Dph - v ceně je započítán grafický a následně i pletací program - cena je kalkulována na maximálně pět barev v logu a tři barvy ve zbytku šály Mini šály pletené - standardní rozměr je 60 ...

VÝROBA, PRODEJ: - skleněné polotovary-perle: - surové, mačkané - broušené, ohněm leštěné-ohňovky - volné i navlečené - i s povrchovou úpravou - velkoobchod a maloobchod s perlemi - velkoobchodní e-shop - maloobchodní e-shop TURISTICKÝ AREÁL: - prohlídky sklárny s průvodcem - dílny pro turisty - vyhlídkový ...

Výroba a prodej - bytový textil: - frote ručníky, osušky, žínky, koupelnové předložky, župany, utěrky - zakázková výroba reklamních ručníků a osušek. Chráněná značka FROTEX. Zelená linka pro Vaše objednávky: 800 173 962.

Výroba, prodej: - ponožky, ponožek.

Výroba a velkoobchod: -dámské kabelky -aktovky a etue -pásky -peněženky -opasky -kufry -dětské doplňky -a další kožená galanterie.

Maloobchod, prodej BAŤA: -obuv, boty pánská, dámská, dětská, společenská, sportovní, vycházková -kožená galanterie.

Výroba, prodej: - bavlněné ponožky

Prodej: -pletací příze, -vlna, -drobná galanterie, -ponožky, -ručníky, osušky, ručníky, prostěradla.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spodní prádlo - punčochové zboží - textil.

Prodej: - dámské, pánské, bavlněné, koženkové kabelky - tašky z bavlny - módní kabelky - kabelky s vlastním vzorem - tašky z eko-kůže - sportovní kabelky. Česká výroba.

Oprava, opravy: -obuv, obuvi -kožená galanterie.

Provádíme opravy, čištění a impregnaci výrobků z kůže, koženky a umělých materiálů. Nabízíme technické poradenství. Mícháme barvy na kůži pro čalouníky.

Práce: -sedlářské -brašnářské -opravy -zakázkové práce.

Maloobchod, prodej: -bižuterie: -dekorativní, vlasová -dárkové zboží. -galanterie kožená. -kosmetické kabelky. -drobné upomínkové předměty.

Výroba: - předtisky na vyšívání - ručně vyšívané ubrusy.

Výroba: - bavlněná příze česaná jednoduchá - bavlněná příze česaná skaná.

Maloobchod, prodej: - obuvi - textil Pobočky: Štítná nad Vláří 72 tel. 577 336 537 Nedašov Obecní úřad tel. 775 354 989

Maloobchod: - obuv - kožená galantérie - punčochové zboží.

Výroba, prodej: - metrový textil - textil.

Prodej: -textil -textilní galanterie.

Výroba - speciální výrobky z kůže na zakázku. Prodej sedlářské kování. Internetový prodej karabin. - eshop

Malosériová,zakázková výroba z koženky a PVC folií: -pro gastronomické provozy -desky na jídelní lístky -stojánky RESERVE -přívěsky na hotelové klíče -INFO desky na pokoje -opaskové boxy -pouzdra na kuchyňské nože -kancelářské,reklamní,dárkové zboží -telefonní adresáře -pouzdra na osobní doklady -vizitkáře ...

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -školní aktovky, studentské batohy -batohy pro volný čas, dětské -kabelky -brašny - sportovní, na notebook, cestovní -pozdra, penály -boxy na sešity -peněženky -osobní váhy -kufříky.