Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Maloobchod, prodej: - textilní galanterie: -vlna -příze -nitě -knoflíky -deštníky -stuhy -spodní prádlo -punčochové zboží -ponožky.

Výroba a prodej: - knoflíků. Velkoobchod s textilní galanterií: - spony, zipy, knofliky, gumy a další.

Velkoobchod: -prodej čalounických látek -čalounické látky.

Prodej, maloobchod: - textil - bytový textil - záclony - galanterie.

Zpracování, čištění: - kůži, kožešin

Výroba, prodej, šití: -oděvní doplňky -textilní galanterie -pracovní oděvy -pracovní oděvy včetně loga objednatele.

Velkoobchod, maloobchod: - kusový textil (ponožky, punčochy, spodní prádlo, trika, košile včetně pilotek, polokošile, pyžama, noční košile, ložní prádlo, mikiny, tepláky, zahradníky, zástěry, kapesníky).

Prodej: -lino -koberce -metrový textil -hračky -proutěné zboží -textil.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy - bundy, mikiny, svetry, košile, trička, kalhoty, sukně - obuv, boty - batohy, tašky, peněženky (galanterie) - brýle, doplňky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kožené pantofle a obuv - pantofle, sandály - domácí kožešinová obuv - předložky z kůže - vesty, bundy - obuv pro volný čas.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

Prodej: -textil -vlna -galanterie -bytový textil -metráž látek -lůžkoviny.

Výroba textilních materiálů.

Výroba, prodej: -distribuce ponožkového zboží -klasik dámské, pánské -sportovní, kotníkobé ponožky -sibiř ponožky -zdravotní ponožky

Šití: oblečení, textilní výroba -zástěry z bavlny a dederonu ve velikostech konfekčních i nadměrných / od 42 - do 74 české značení oděvů podle OP Prostějov/ a v různých typech: 3/4 v délce 80 cm, dlouhá - 122 cm. Zástěry bez rukávů a bez límce, zástěry s rukávem a límcem. Materiál potisk a nebo jednobarevné. Propagační zástěry a zástěrky, ...

Textilní výroba: -příze -tkaniny -přikrývky. Služby: -barvení -předení -tkaní -úprava všech možných druhů tkanin.

Výroba: - textilní výrobky - konfekce.

Výroba: -paličkovaná krajka -krajky -vsadky -ubrusy -draperie a záclony -vyšívané krajky. -PVA síťky -PVA stužky, nitě ( ve vodě rozpustné )

Velkoobchod, prodej: -ponožky, punčochy, punčochové zboží: -baby, dětské, dámské, pánské.

Velkoplošný digitální potisk látek a textilních materiálů, výroba textilních materiálů s fotografickými motivy pro oděvní a reklamní účely.