Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba, prodej: -ponožky (sportovní, zdravotní, společenské, pracovní bavlněné ponožky a podkolenky).

Textil: -oděvy -potraviny -zelenina. Výroba: -textilní zboží -sportovní konfekce.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů

Pěstování plodin jiných než trvalých Lesnictví a těžba dřeva Úprava a spřádání textilních vláken a příze Ostatní maloobchod v nespecializovaných prodejnách

Velkoobchod s textilem, oděvy, oděvními doplňky, obuví a koženými výrobky.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.12.2011 do 31.12.2016 Výroba, oprava: -oděvy Zakázkové šití. Střihová služba. Potahování knoflíků. Prodej: -látky, textil.

Maloobchod, prodej: - metrový textil, látky.

Prodej, maloobchod: -metrový textil, metráž, látky -ovoce, zelenina.

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie.