Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Modiství Výroba a prodej -svatební závoje -ozdoby -vývazky -klobouky -kloboučky Nabízí své výrobky svatebním půjčovnám i samotným nevěstám. Vlastní modely i výrobky na zakázku. Každý výrobek originálem. Možnost zaslání na dobírku. od 06.02.2017 do 06.02.2022

Služby: - kadeřnictví - pedikúra. Prodej: - partiové látky i I.jakosti (krepy, flanely, vizkózy, bavlny TIBA) - prodej i na váhu (zbytky) - další provozovna: - Hradec Králové, E.Beneše 1554 (naproti objektu Harmonie I.) - otevřeno po-pá 9-18hod., so 8-12.

Velkoobchod, prodej: - kožená (kůže) galanterie.

Maloobchod, prodej: - pánská a dámská konfekce. Doplňkový sortiment: - ponožky - čepice - rukavice - šály - opasky - obuv - tašky - batohy.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a zpracování skla -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, ...