Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba: -kožená galanterie: - aktovky - batohy - cestovní tašky - etue - kabelky - ledvinky, - přívěšky na klíče. Dodávky řemenů na akoredony a harmoniky.

Prodej: - kožená galanterie (kabelky, peněženky, aktovky, cestovní tašky).

Dodávky: - textilní rouna - produkty Vileda - kaučukové podlahové krytiny - fitlrační materiály pro filtraci vzduchu a tekutin.

Prodej: - kožená galanterie - kabelky, tašky, kufry - školní aktovky, batohy - školní pouzdra - manikúry - punčochové zboží.

Výroba, export: - kožené oděvy - módní doplňky.

Kožešnictví. Velkoobchod: - oděvní usně - kožešiny - oděvy. Prodej: - kožené oděvy - kožešinové oděvy.

Výroba, prodej: - dámské a pánské kožené oděvy. Velkoobchod: - oděvní usně.

Výroba a velkoobchod: -dámské kabelky -aktovky a etue -pásky -peněženky -opasky -kufry -dětské doplňky -a další kožená galanterie.

Oděvní studio. Zakázkové krejčovství, šití, výroba: - pánské i dámské oděvy - modelová konfekce - pánské košile na míru. Prodej: - luxusní anglické látky Bateman Ogden. Čištění námi vyrobených obleků.

Výroba a prodej: - knoflíků. Velkoobchod s textilní galanterií: - spony, zipy, knofliky, gumy a další.

Výroba - oděvní doplňky Výroba - oděvy

E - shop - kabelky - peněženky - pásky - kabely na notebooky - sportovní a cestovní tašky - dětské punčochy Prodej a e - shop - sportovní tašky Prodej a e-shop - kabelky - peněženky - pásky Prodej a e-shop - kabelky - peněženky - sportovní a cestovní tašky - kabely na ...

Výroba - oděvní doplňky Výroba - oděvy

-Výroba textilních vláken a tkanin -Výroba brašnářského a sedlářského zboží (kromě prostředků ortopedické povahy) -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Pronájem a půjčování věcí movitých -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Velkoobchod, maloobchod, e-obchod- stroje a zařízení pro textilní a oděvní výrobu: -šicí stroje (vč. opravy a servis) domácí, průmyslové, profesionální -galanterie - nůžky, pravítka, jehly... -textilní stroje - řezací technika (řezačky, žehlicí technika, CAD systémy) -příslušenství - lemovače, zakladače, patky -náhradní ...