Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -nábytek -domácí potřeby -keramika. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -metrový textil, látky.

Velkoobchod, prodej: -obuvnické materiály, usně -velurové štípenky.

Výroba a prodej: Denní prádlo, noční prádlo, spodní prádlo. Pro firmu Pleas a.s. je kvalita na prvním místě, proto bedlivě dohlíží na nejvyšší jakost už od výroby materiálů, neustálý vývoj střihů, až po přísnou výstupní kontrolu. Jsme hrdí na to, že jsme výhradně česká firma a díky tomu ručíme za kvalitu denního i nočního prádla, na které se ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej. Punčochové zboží, kompletní sortiment: -ťapky -ponožky -podkolenky -punčochy -punčochové kalhoty -punčochové kalhoty elastické s podpůrným účinkem -zboží hladké vzorované malé klíny, velké klíny, zesílené paty, zimní sortiment -výrobky obsahující vlákno lycra s možností užívání ochranné známky ...

Ludmila Samková se zaměřuje na prodej textilu, galanterie a potřeb pro šití, pletení, háčkování a další s tím související zboží.

Stanislava Dvořáková se zaměřuje na nákup a prodej oblečení, obuvi, sportovních potřeb, kožené galanterie a mnoho dalšího.

Šárka Červinková provozuje obchod s dámským, pánským a dětským oblečením a koženou galantérií.

Výroba, výrobce punčochového zboží, bavlněných ponožek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej potahových látek, koženek, damašků a čalounických materiálů. Potahové látky: -žinylkové látky -koženky -úplety-broušené -úplety -mikroplyš -tištěné tkaniny -čalounické materiály-čalounické spony, matracovina, molitany, netkané textilie, popruhy, rouna.

Maloobchodní prodej: -metráž -úplety -tesily -dovozové hedvábí -krepy -podšívky -výstuže -galanterie.

Prodej, e-shop: - tašky - brašny - batohy - brašny na notebooky - obaly na notebooky - batohy na notebooky - tašky na jídlo BUILT - sluchátka Skullcandy, WeSC, BUXTON - hodinky CASIO.

Jsem královna s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stylových náušnic a broží.

fine energy s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků z kůže a příslušenství, jedná se například o jezdecké potřeby, otěže, oblečení, ohlávky a mnoho dalšího.

Kvalitní zboží pro každého - 100%bavlna, směsové látky, úplety, softshell, výztuže, rouna, nitě a knoflíky a jiná galanterie.

Ruční výroba na zakázku - jezdecké potřeby - doplňky z ručně zdobené kůže - westernová sedla - kočárové postroje - historické stany

Prodej: -klubíčka -pomůcky k pletení a háčkování -deštníky Doppler -Hajánci -pletené výrobky -kojenecká móda

Prodej, e-shop: - obuv - kožená galanterie - kabelky, peněženky - deštníky Opravna obuvi. Práce, řemeslo: - klempíř tel.: 602577039

Kabelky Trojan, to jsou luxusní kabelky, peněženky, deštníky a další oblíbený sortiment.

Prodej volnočasové a sportovní oblečení, dětský a kojenecký textil, textilní galanterii a bytový textil.

Účetní a daňové poradenství. Prodej: - textil a textilní galanterie.

Zakázková výroba kožené galanterie, peněženky, kabelky, opasky.

Společnost XISS s.r.o. provozuje internetový obchod a vyrábí a prodává kožené a textilní batohy, tašky, psaníčka, kabelky a šperky.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.