Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Výroba: -ponožkové zboží -kvalitní a módní -pánské a dámské: -klasické, vzorované, sportovní, kotníkové, zkrácené, pracovní, podkolenky -výroba ponožek na zákázku. Dammi patří mezi největší české výrobce punčochového zboží a na českém trhu již působí řadu let, a proto se na kvalitu zboží můžete stoprocentně spolehnout.

Maloobchodní prodej: -obuv zimní, celoroční, domácí, sportovní -antistresová dámská a pánská obuv značky RIEKER -kožená galanterie -batohy, kabele, kabelky, peněženky -školní aktovky, penály -kufry, kosmetické kufříky, manikury, etue -punčochy, punčocháče, ponožky.

Výroba: -ponožky, ponožka Složení: -80 % bavlna, 20 % polyamid, bavlna je indická mercerovaná, široký sortiment barev a vzorů.

-Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Výroba: - dámské punčochové zboží: - ponožky - podkolenky - punčochy - samonosné punčochy - punčochy s krajkou - punčochové kalhoty v dámských a dětských velikostech.

vedeno jako s.r.o. ELA Moravia s.r.o. Prodej - pánské, dámské a dětské punčochové zboží - sportovní bavlněné ponožky Výroba - pánské, dámské a dětské punčochové zboží - sportovní bavlněné ponožky

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a ...