Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

E - shop: - metráž - bytový textil - oděvní látky Velkoobchod: - bytový textil - metráž - oděvní látky.

Maloobchod, prodej: -obuvi: -dámská, pánská, dětská -kožená galanterie. Síť maloobchodních prodejen Po-Pá 8-18. Celá ČR.

Výroba kožených kabelek - kabelky Hexe. Zakázkové šití.

Společnost Belsac plus s.r.o. se specializuje na internetový prodej moderních doplňků jako jsou kabelky, opasky, peněženky a jiné doplňky. Naše zboží je vyráběno z kůže, a to pravé i umělé. Na našich internetových stránkách najdete pravidelně aktuální informace o tom, co se děje ve světě módy a zjistíte, jaké jsou poslední trendy, kterýma se ...

Maloobchod, prodej: - oděvní metráž: na halenky a košile, obleky, kabáty, úplety, satény, jeansovina, manžestry, podšívky, vlizelíny - příze: vyšívací, pletací, háčkovací: Vlnap, Schoeller+Stahl, Schachenmayr, Anchor, Coats, Puppets, NČT - korálky, perličky, naušnicové závěsy, drátky - zdrhovadla, nitě, knoflíky, stuhy, krajky, gobelíny, ...

Zakázková výroba, prodej: -napínací stélky, opatky a tužinky: -pánské, dámské a dětské. Záruka rychlé realizace objednávek. Výroba, prodej: -lepenka obuvnická a pro nábytkářský průmysl

Služby: - opravy obuvi, tašek, batohů

Butik s dámskou a pánskou módou. Maloobchod, prodej: - dámská konfekce - halenky, košile, trička, svetry, kalhoty, legíny, kabáty, bundy - pánská konfekce - mikiny, trička, košile, kalhoty, bundy - spodní prádlo - noční prádlo, pyžama - kožená galanterie - kabelky, peněženky, opasky.

Čalounictví. Oprava čalounění všeho druhu dle přání. Výroba: -čalouněný nábytek. Prodej: -koženka -potahové látky, textilie. Autodoprava. Provozovna: - Masarykova třída 899, 735 14, Orlová - Lutyně tel.:603711967.

Obchodní dům MODUS se nachází v centru Zlína. V našem obchodním domě je umístěno několik prodejen a naleznete zde např. nadměrnou obuv, punčochové zboží, galanterii, taneční kavárnu nebo kosmetické studio. Informační telefon: 577212272 Nabízíme k pronájmu nebytový prostor 17 m2 ve III. NP OD Modus vhodný pro služby (nehtová modeláž a ...

Velkoobchod, prodej: - obuv - textílie.

Internetový prodej látkových plen a ekologických potřeb pro děti a jejich rodiče. Zakoupit u nás můžete také Zdravé lahve, tvoříve hračky zn. Aladine, dřevěné hračky, přírodní kosmetiku, ekologickou drogerii a spoustu dalšího..

Velkoobchod: - kožená galanterie - cestovní potřeby Prodej: - cestovní kufry - dámské módní kabelky - pánské tašky - tašky na notebook - kožené aktovky - pánské kožené etue - atašé kufříky - peněženky - rukavice - další doplňky.

Galanterní výroba, brašnářská výroba: -těžká a lehká galanterie: -aktovky, brašny pro poštovní doručovatele - sedátka a polstrování inv. vozíků -pouzdra na hudební nástroje -pouzdra na měřící přístroje -pouzdra na lovecké zbraně -brašny a pouzdra pro řemeslníky -sériové zakázky pro průmysl.

Prodej, servis, opravy: -šicí a vyšívací stroje, overlocky, coverlocky, babylock značky VERONICA, Janome, BOBIN, ELNA, Bernina, Bernette, TEXI, Merrylock, Garudan, Siruba, SWF, Dürkopp - Adler LADA, TOYOTA, ZETINA, BROTHER, HUSQVARNA, PFAFF, VIKING. -stroní příslušenství: -nitě, želící technika.

Prodej: -papírenské zboží -psací stroje -kalkulačky -obalový materiál -školní a kancelářské potřeby -hračky -galanterie.

Dovoz, prodej - tkaniny - vlněné látky na pánské a dámské oděvy

Prodej, e-shop - sady pro křížkové vyšívání, látky, předlohy, jehly

E-shop - kabelky - obuv dámská, pánská - boty sportovní, trekové, módní - peněženky

Oprava, servis: -galanterie -odevy -obuv.

Kožešnictví. Zakázkové šití, oprava: -kožichy. -kožešinové výrobky.

Výroba: -kožedělná. Zpracování: -usně, kůže: -hovězí, telecí, skopové, jehněčí, z koně, kozy, kůzlete, jelena, daňka, srny. Výroba: -usně: -zámišové, rukavičkářské, čalounické, galanterní, obuvnické, oděvní.

Maloobchod, prodej: - obuv dámská, pánská, dětská - kožená galanterie - doplňky: - dámské kabelky, pánské tašky, zavazadla, batohy, rukavice, pěneženky, opasky - punčochové zboží, ponožky, podkolenky. Sídlo společnosti: - Zlín, Dlouhá 130.

Velkoobchod, distribuce, prodej: -dámské, pánské obuvi BENETOM, NICOBOCO, JOYCA, ARUBA, SIXX WEEKS. Maloobchod, prodej: -obuvi -značková kožená galanterie.

Náš obchod www.kespanku.cz je zaměřen na prodej povlečení, jak pro děti tak dospělé. Určitě si u nás vyberete z širokého sortimentu batohů, kufrů, povlečení, přehozů a dek.