Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba, distribuce, poradenství: - obuvnické, galanterní a čalounické komponenty a materiály: - čalounické materiály - materiály určené pro čalounění sedacích souprav a židlí - jsou tvořeny základní textilií ze 100% bavlny a nánosem PU, PVC/PU, PVC. - sandálová a zdravotní obuv: - pánské, ...

Výroba a prodej obuvnických materiálů pro vnitřní díly obuvi. Velkoobchod, prodej: - přírodní latexy - kaučuky - obuvnické a galanterní materiály BIAGIOLI. Kaučuky - přírodní, uzené, bílé, hnědé.

Výroba, maloobchod, prodej: -kožešinové oděvy, kožešiny, kožichy. Oprava kožených oděvů.

Tvorba předloh a kompletních sad pro křížkovou výšivku, e-shop materiálu od renomovaných firem, příze, galanterie.

Prodej, velkoobchod: - kožedělné výrobky - třísločiněné usně (řemenářské, sedlářské, stélkové) - chromočiněné usně (waterproof 6TX) - štípenka - vepřovice Sklad - tel.:577923829: - náměstí 3. Května 34, Otrokovice.

Dovoz, velkoobchod, prodej: - batohů, sportovních a cestovních tašek či kabelek z Velké Británie.

Skladovací služby. Velkoobchod, velkosklad, prodej, distribuce: -kůže, usně, obuv.

Velkoobchod, prodej: - metrový textil - podšívky - umělé kožešiny - výztužný materiál. Maloobchod, prodej: - metrový textil - dámská konfekce, oděvy - galanterie - textilní výrobky. Další telefony: - sklad, tel.: 577923434 - obchodní oddělení, tel.: 577923511.

Maloobchod, prodej: - domácí potřeby - sušáky prádla, okenní síťky, hrnce, pekáče, nádobí z varného skla Simax, demižony - elektroinstalační materiál - textilní galanterie.

Opravna obuvi Zlín - Zdeněk Jakubů nabízí záruční i pozáruční opravy obuvi a kožené galanterie. Opravujeme a upravujeme obuv, kožené kabelky, tašky, aktovky, batohy a další výrobky kožené galanterie. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis pro velkoobchody a maloobchody včetně řešení reklamací. Opravna obuvi a kožené galanterie: - záruční ...

Papírnictví - prodej školních a kancelářských potřeb. Galanterie - prodej povlečení, ručníky, utěrky, termoprádlo, ponožky, dětské a kojenecké zboží. Celní služby - vyhotovení celních dokladů.

Sedlářství, brašnářství, výroba, renovace, e-shop: - sedla historických motocyklů - brašny, motobrašny

Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Maloobchod, prodej: - dámská sportovně elegantní móda: - halenky, tuniky, košile, svetry, šaty, kalhoty, sukně - doplňkový prodej - kabelky, šály i bižuterie.

Výroba, velkoobchod: -kožená galanterie: -kožené opasky, řemeny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -opaskové přezky, přezek. Vyrábíme opasky jako dárkové a reklamní předměty!

Internetový obchod, e-shop: - skate, snowboard oblečení - skate boty - batohy, tašky, kabelky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -metrový textil -oděvy, textil, konfekce -bytový textil -textilní galanterie -zasílání vzorků. Krejčovství. Výroba, šití, úpravy: -oděvy, textil, konfekce - dámská, pánská.

Maloobchod, prodej: - kvalitní dětská obuv - školní a studentské batohy - Topgal, Hama, Bagmaster, Tatonka - ponožky, punčocháče, deštníky, pláštěnky, čepice… Boty pro děti: - zimní, letní, celoroční i domácí, tenisky, trekové boty, sálovky, boty do vody - od velikosti 18 až po juniorskou velikost 42. Obuv od světových výrobců - ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -látky: -oděvní -dekorační (elastické plátno, francouzká krajka, batist, žakár aj.) -textil, metrový textil -móda. V našem sortimentu se objevují i látky z dílen: Armani, Versace, Etro, Christian Lacroix aj.

Výroba a prodej: výroba polotovarů z textilu, koženky a usní pro potřeby obuvnického, galanterního, čalounického a dalších oborů. Výroba nártových pásků, lemůvek a popruhů. Polotovary pro zdravotnický průmysl a pro výrobu ortéz. Polotovary na opasky, vodítka pro psy. Polotovary pro výrobu klobouků a čepic. Nabízíme řezání usní, ...

Výroba z kůže, prodej, e-shop: - doplňky na motocykly - brašny - doplňky pro koně, jezdce i střelce - pouzdra na zbraně

Výroba, prodej: -bytová chemie: -namáčecí, prací, bělicí prostředky -čistící, konzervační prostředky -kartonáž včetně dvoubarevného potisku -kartonáž potahovaná -krabice z lepenky vlnité a hladké s potiskem flexoprint pro průmysl, potravinářství, cukráře, aj. -krabice skládací a víkové, mřížky, vložky, výseky -kožená ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz, import: -italské podšívky, mezipodšívky, membrána typu SYMPATEX, ztužovací materiály, tužinky, opatky, lepidla, hřebíky, molitany, latexy, reflexní prvky, stélkové materiály pro výrobu a opravu obuvi -obuvnické stroje, nářadí, komponenty pro výrobu obuvi -suché zipy v široké barevné i šířkové ...

Dámská a pánská kožená konfekce dále pak: -textilní bundy a kabátky s kožešinovými lemy a límci, - kožešinová konfekce a vesty, - velury, - kožešinové čepice a šály, - kabelky kožené, syntetické a textilní, - společenské kabelky, - dámská obuv, - aktovky kožené, syntetické a textilní, - pánské kabely kožené, syntetické a ...