Široký výběr ozdobného zboží nabízí každá galanterie. Knoflíky, nitě, krajky, stuhy, suché zipy, korálky, vyšívací tkaniny, krojové vzorovky, příze a mnohem více tohoto zboží vždy na jednom místě. Kvalitní galanterní zboží je základem práce s textilem.

Prodej - kabelky Výroba - kabelky

Nabídka restauračního a hotelového textilu.

Maloobchod, prodej: -drogistické zboží, drogerie, parfumerie -papírnictví -hračky -textil: -punčochové zbož.

Obchodní činnost: -Rusko. Obchodní činnost,nákup,prodej: -obuvnické materiály -nitě -zipy,zdrhovadla.

Prodejna textilní galanterie a bytového textilu. Sběrna pro prodej,prodej: -prošívané deky a polštáře: -klasické rozměry i na zakázku -kvalitní sypkovina i provedení -záruka 24 měsíců. Služby: -čištění peří.

Výroba - brašnářské zboží

Maloobchod,prodej. -oděvy,oblečení (dámské,pánské,dětské) -metrový textil (metráž) -bytový textil -textilní galanterie.

Zprostředkování, velkoobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie. Poradenství: -reklama -zařizování prodejen.

Oděvy a módní doplňky z rukou českých a slovenských designérů: - šaty - topy - sukně - legíny - šperky - kabelky - čelenky.

Maloobchod, prodej: -jízdní kola -cyklodoplňky -náhradní díly -horolezectví. Cykloservis, servis, oprava, montáže: -jízdních kol. Maloobchod, prodej - Zdeňka Pacholíková: -textilní galanterie tel.:605707344.

Maloobchod: -obuv -kožená galanterie. Zrušeno 10/2011.

Výroba a opravy čalounických výrobků - výroba čalouněného nábytku a matrací - zakázkové čalounictví a dekoratérství - čalounění dopravních prostředků - opravy čalouněných výrobků Specializace - výroba, přečalounění a renovace sedacích souprav a autočalounění čalounění veškerého nábytku, matrací, dveří - renovace ...