V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Velkoobchodní firma zabývající se: - dovozem módní kožené obuvi z Polska, Itálie a Portugalska. Na českém trhu působíme od roku 2002.

Maloobchod: - obuv - kožená galanterie - punčochové zboží.

Zakázková výroba, ruční šití na míru: - obuv, boty. Westernová obuv. Moto obuv. Divadelní obuv. Historická obuv. Baletní a cvičební obuv.

Velkoobchod, maloobchod: - prodej klasické obuvi a bot STEEL. E-shop.

Velkoobchod, prodej: - boty, obuv, textil.

Prodej: - kvalitní kožená dámská, pánská a dětská obuv - kabelky.

Sedlářství a čalounictví Práce, oprava, renovace: -čalouněný nábytek a interiéry -interiéry a sedačky do automobilů, traktorů atd. -stany, markýzy, plachty -renovace kočárů a bryček. Výroba, oprava, prodej: -čalouněný nábytek a interiéry -atypické matrace. Brašnářská a sedlářská výroba. Výroba: -žiněnky -doskočiště a jiné ...

Brašnářství. OPRAVY OBUVI: -oprava bot -výměna ocelových klenků (klenky) -zužování kozaček -výměna zipů -nové podpatky-široký výběr -ruční šití -kožené podrážky, krycí podrážky -vytahování obuvi-nízké -opravy i na počkání -nové podešve, vybramové podešve -příštipky -výměna stélek pat (stélky) -barvení, krémování obuvi ...

Oprava: -obuvi. -kožené galanterie. -kufry, kabelky.

Prodej, maloobchod: -sportovní oblečení -obuv

Společnost provozuje pět luxusních prodejen v centru Prahy s nabídkou značkových druhů obuvi.

E-shop: - nadměrná a podměrná obuv.

Naše unikátní, ultra tenká podrážka s patentovanou ochranou proti propíchnutí a oděru má všechny výhody chození naboso. Zároveň však nabízí ochranu proti klimatickým vlivům nebo šlápnutí na nebezpečný předmět, kterou poskytují klasické boty.

Obuv-Forštová Hana Maloobchod, prodej: -obuv, boty.

Maloobchod, prodej: -obuv -pánské, dámské, dětské boty -ponožky, punčochové zboží.

Prodej: - sportovní oděvy Alpine - sportovní potřeby - sportovní obuv.

Internetový obchod, maloobchod, prodej: -s dětskou obuví -dětské oděvy TIMBUKTOO -ponožky, punčocháče -deštníky, pláštěnky i do kočárků -batohy LOAP -kojenecké body PRINCE OLIVER -fusaky, babyvaky -nánožníky. Sídlo: -Napajedla, Nábřeží 1347.