V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Maloobchod, prodej: -obuvi. Pekárna: -Komenského 12, Slavičín tel.:577341659.

Výroba, maloobchod, prodej: - gymnastické cvičky - taneční cvičky

Maloobchod, prodej: - obuvi - textil Pobočky: Štítná nad Vláří 72 tel. 577 336 537 Nedašov Obecní úřad tel. 775 354 989

Maloobchod: - obuv - kožená galantérie - punčochové zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obuv. Zastoupení v Slovenské republice: -Trenčín 91101, Zlatovská 22 tel./fax:+421-831-6580348.

Služby: -oprava obuvi Penzion ATO: -ubytování: -3 dvojlůžkový pokoj -televize, satelit, WC**, sprcha, -možnost stravování.

Prodej, oprava: - ortopedická obuv. Výroba: - ortopedické vložeky.

Maloobchod, prodej: - sportovní vybavení pro turistiku, horolezectví a vodáctví - stany, spacáky, batohy, karimatky, - horolezecké potřeby - termoprádlo - sportovní oděvy - sportovní obuv.

Prodej: - obuv - klobouky - oděvní doplňky.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby - oblečení pro sport a volný čas - sportovní obuv.

Oprava: -obuv, péče o obuv. Výroba: -klíče, autoklíče, crypto klíče, zabezpečovací technika-zámky-vložky, broušení -rytecké práce -výměna baterií a řemínků. Služby na počkání nebo během nákupu. Otevřeno 364dní v roce-12hodin denně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Prodej, maloobchod: -pánská, dámská, dětská -domácí a společenská obuv

Nabízíme: -sportovní oblečení Alpine -bundy, vesty, kalhoty, mikiny, svetry, trička, košile, šortky, sukně, šaty. Dále dodáváme spodní prádlo, rukavice, ponožky, obuv, batohy, helmy a brýle.

Prodej, maloobchod: - sportovní potřeby pro tennis, squash a badminton. - vyplétání raket na elektronickém stroji Pacific. - tenisové obuvi Asics atd. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:30 – 18:00 Sobota 9:00 – 12:00

Prodej, maloobchod: - textil - obuv.

Maloobchod: - obuv: - pánská - dámská - dětská.

Oprava: - obuv - kožená galanterie.

Prodej, maloobchod: - módní značková obuv - oblečení a sportovní vybavení

Maloobchod, prodej: -obuv, -kožené zboží.