V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Výroba, maloochod, prodej, oprava: -obuv -kožených výrobků

Obuv, maloobchod, prodej: - dámská - pánská - dětská

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - textil - oděvy - obuv

Prodej: -obuv -diabetická -zdravotní -pracovní -ortopedické vložky.

Maloobchod, prodej: -obuv -kožená galanterie, školní aktovky -punčochové zboží, ponožky -pracovní obuv i oblečení, monterky, kombinézy.

Prodej: -obývací stěny -ložnice -kuchyně -kancelářský nábytek -sedací soupravy -dětské pokoje -levná obuv.

NEWSTYLEOUTLET: Prodej, eshop: - dámské i pánské oblečení a obuv světových značek GANT, REPLAY, MAXMARA, YSATIS, TOMMY HILFINGER, DIESEL, LEVIS a další.

Oprava: -obuv. Výroba: -vkládací stelky do obuvi.

Prodej, maloobchod: - dámská i pánská obuv.

Maloobchod, prodej, e-shop: - kožené pantofle a obuv - pantofle, sandály - domácí kožešinová obuv - předložky z kůže - vesty, bundy - obuv pro volný čas.

Brašnářství REGAMONT. Výroba: - brašnářské, sedlářské a galantérní výrobky z kůže, koženky a technických materiálů. Posudky zavazadel. Speciální výroba na míru.

Výroba,velkoobchod,prodej: -obuvnické komponenty: -podpatky -patníky -podešve -emblémy -formy.

Výroba, oprava, opravy, úprava: -ortopedická obuv /ortopedické obuvi, boty, botů/ individuální a sériová -ortopedické vložky individuální -speciální obuv a vložky pro diabetiky sériové a individuální -obuv pro diabetiky-diaobuv.

Maloobchod, prodej: -sportovní obuv, oděvy značek ADIDAS, NIKE, PUMA, HI-TEC, WILSON, LOAP, COLUMBIA -tenisové vybavení -vybavení pro míčové hry -stany, spací pytle -čluny, lehátka, nafukovací hračky a další sportovní sortiment -lyže, běžky, vázání -lyžáky, lyžařské boty.

Opravujeme obuv a koženou galanterii včetně všívání zipů do školních batohů, kabelek a kožených bund.

Maloobchod, prodej: -obuv. -drobná galanterie.