V bohatém sortimentu obuvi najdete vycházkové, sportovní, módní, společenské, zimní, pracovní, letní či jiné boty, a to z umělých i přírodních materiálů, jako je přírodní i syntetická kůže v různých úpravách, textilní vlákna nebo vulkanizovaná guma.

FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
Společnost FLEXIKO CZ s.r.o. vyrábí flexiblovou obuv již od roku 1992. Do naší produkce patří pracovní boty i pro specifické prostředí, vycházková obuv i speciální bowlingová a sportovní obuv. Možnost výroby i v nadrozměrných velikostech. Zajištěn atest Institutem pro testování a certifikaci Zlín - ITC Zlín. V sortimentu najdete i vnitřní stélky, ...
FLEXIKO CZ s.r.o. - výrobce flexi obuvi
-Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží

Internetový obchod, e-shop: -obuv, boty. Adresa pro zasílání reklamací a zboží k výměně: mojenoveboty.cz numero uno s.r.o. reklamační oddělení Dobšická 17 670 21 Znojmo 2

Maloobchod: -oděvy, textil -obuv.

Služby, oprava: -všechny opravy obuvi -výměna celých podpatků -nýtování bruslí -výměna zdrhovadel -výměna celých spodků obuvi.

Výroba, prodej, e-shop: -obuv, boty -pánská obuv, letní obuv, vycházková obuv, zimní obuv -dámská obuv, dámská letní obuv, vycházková obuv -dětská obuv -jezdecká obuv holeňová, kotníčková, jezdecká obuv pracovní -střelecká obuv -obuv pro mažoretky.

Prodej dětské barefoot a kompromisní obuvi přes e-shop. Pomoc s výběrem vhodného typu dětský bot pro jarní, letní, podzimní i zimní sezónu. Prodej anatomických bot pro dospělé.

Maloobchod, prodej: - obuv - punčochové zboží, ponožky - kožená galanterie - dámské kabelky.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy obuvi, brašnářského a sedlářského zboží