Při pracovních činnostech je nutné chránit se speciálními pracovními ochrannými pomůckami. V sortimentu tohoto zboží najdete speciální pracovní oděvy, pracovní rukavice, přilby, ochranu zraku, sluchu, dýchacích cest anebo ochranu pro práci ve výškách.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Odolné, pohodlné a zároveň dobře vypadající pracovní oděvy pro různé oblasti použití. To je značka ISSA LINE, kterou u nás pořídíte. Při výrobě pracovních oděvů používáme technické materiály, spolupracujeme se zkušenými italskými návrháři a všechny produkty testujeme v laboratořích. Všechny oděvy jsou použitelné i ve volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky boty, montérky, rukavice, brýle - pracovní obuv - pracovní oděvy, oblečení - nářadí - drogerie - kartáčnické výrobky.

Dodávka - ochranné pomůcky Dodávka - drogistické zboží

E - shop - materiál a potřeby pro podkováře a chovatele koní Prodej a e - shop - materiál a potřeby pro podkováře a chovatele koní

Prodej - bezpečnostní a pracovní pomůcky

Prodej - ochranné pracovní prostředky od 10.03.2014 do 31.12.2020

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy i atypické velikosti, montérky letní zimní, zateplovací kombinézy, vesty, oblečení pro řidiče, lékaře, ponožky, rukavice - na objednávku vyšití loga, logo - pracovní obuv WIBRAM, gumofilcová, koženofilcová, farmářky černé, světlé, rybářské holínky - zdravotní ...

Ochranné pracovní pomůcky. - montérky - pracovní rukavice - pracovní obuv - oblečení pro všechny profese - pomůcky na ochranu hlavy, sluchu, očí, obličeje, dýchacích orgánů - ochranné pomůcky pro svářeče - čistící prostředky a drogerie.