Při pracovních činnostech je nutné chránit se speciálními pracovními ochrannými pomůckami. V sortimentu tohoto zboží najdete speciální pracovní oděvy, pracovní rukavice, přilby, ochranu zraku, sluchu, dýchacích cest anebo ochranu pro práci ve výškách.

Industrial Starter Czech s.r.o.
Odolné, pohodlné a zároveň dobře vypadající pracovní oděvy pro různé oblasti použití. To je značka ISSA LINE, kterou u nás pořídíte. Při výrobě pracovních oděvů používáme technické materiály, spolupracujeme se zkušenými italskými návrháři a všechny produkty testujeme v laboratořích. Všechny oděvy jsou použitelné i ve volnočasových aktivitách.
Industrial Starter Czech s.r.o.
Internetový obchod - rukavice - jednorázové zástěry Internetový obchod - drogistické zboží mycí, prací, čistící prostředky, osvěžovače, toaletní papíry, papírové ručníky, ubrousky, kapesníky, pytle na odpad, mýdla, krémy, šampóny, ochranné pomůcky Internetový obchod - drogistické zboží (mycí, prací, čistící prostředky, ...

Dodávky elektronických systémů do prodejen.

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pomůcky Velkoobchod a maloobchod - kartáčnické výrobky Maloobchod a velkoobchod - brusivo Maloobchod a velkoobchod - nářadí (elektrické, ruční a stavební)

Prodej - ochranné a bezpečnostní pomůcky - chráněná dílna Výroba - ochranné a bezpečnostní pomůcky - chráněná dílna Prodej - pracovní oděvy - chráněná dílna Výroba - pracovní oděvy - chráněná dílna