Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Specializovaná prodejna pánských a chlapeckých košil od renomovaného českého výrobce AVANTGARD a FREDERICK. Nabízíme pánské košile, chlapecké košile, doplňky na svatbu, motýlky, kravaty, pánské regaty ap. Najdete u nás nadměrné velikosti košil, prodloužené délky, vyúžené košile a mnoho dalších doplňků pro volný čas i chvíle sváteční. Uvedené zboží ...

Montana-cans shop Praha Společnost Blue Velvet s.r.o. založená roku 1995 začala jako první spolupracovat s evropskými zástupci hip-hopových značek z USA, kteří se rozhodli tuto módní vlnu nabízet na evropském trhu. V současné době výhradně zastupujeme světové značky: - Montana Cans - ROCA WEAR - Phat Farm - Baby Phat - Raw Blue ...

zakázkové šití dámských oděvů s možnosti nákupu látek.

Velkosklad - značková obuv z Řecka - značkového oblečení z Řecka.

Maloobchod, prodej: - textil, oděvy.

Prodej a dovoz - ochranné pracovní pomůcky Výroba - ochranné pracovní pomůcky Výroba - pracovní oděvy Výroba - dámské a pánské oděvy

Design. Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků.

Maloobchod, prodej: - textil, oděvy.

Výroba a prodej: - oděvy - lehká dámská konfekce, - pánské sportovní košile a bundy.

Velkoobchod: -textil, oděvy, oblečení. Šicí dílna.

Velkoobchod: -oblečení, oděvy, -nášivky, -vaky, -trika s potiskem, -placky.

Kožešnictví. Výroba, šití, maloobchod, prodej, oprava: - kožešiny, kůže - kožené oděvy - kožichy, kožešinové rukavice, čepice - kabelky, pouzdra, rukavice, peněženky, doplňky.

Zprostředkování obchodu s čínskými výrobci. Dovoz textilu, skladových vozíků, autodoplňků, hraček, diamantových kotoučů, nářadí apod. Poskytujeme služby spojených s dovozem zboží z kontinentální Číny a Hongkongu.

Výroba, prodej, šití: - těžká konfekce (pánské a dámské obleky a kostýmy, pláště, kabáty, kalhoty, sukně). Krejčovství.

Výroba, šití na míru: - sportovní, taneční kostýmy a oděvy - propagační a reklamní oděvy, kostýmy, oblečení - lůžkoviny, polštáře, ubrusy, zástěry - lehčí pracovní oděvy a konfekce.

Prodej - textilní doplňky Výroba - textilní doplňky - oděvy

Svatební salon Styl Půjčovna, půjčování: - svatební šaty renomovaných firem z Francie, Itálie, Polska, ČR atd. - pánské obleky - dětské šaty pro družičky i mládence.

Výrobce a distributor oblečení pro sport a volný čas. Velkoobchod: - dámské a pánské sportovní oblečení (trika, mikiny, joggingové klahoty, joggingové bundy) - elegantního oblečení pro volný čas (jeans, kalhoty, trika, bundy) - kolekce spodního prádla.

Maloobchod, prodej, e-shop: - pánská a dámská móda, oblečení, oděvy pro volný čas (pánské, dámské oděvy) - parfémy.

Internetový prodej: - dámské, pánské oblečení - kožené kabelky - dámská obuv - doplňky.