Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Maloobchod, prodej: - sportovní zboží - značkový textil - značková obuv.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy, oblečení, obuv, zboží a doplňky zn. ADIDAS, NIKE, REEBOK, ALPINE PRO, WILSON. Sídlo společnosti: - Zlín, náměstí Míru 463.

Půjčovna: -kyjovské kroje a jejich doplňky Výroba krojů i na zakázku.

Dům textilu. Maloobchod, prodej: - textilní a oděvní sortiment. - bytový textil - záclony a dekorační metrové zboží, ložní prádlo, polštáře a přikrývky, ubrusy a prostírání, ručníky, osušky a koupelnový program - kolekce dámské, pánské a dětské oblečení a prádlo včetně doplňků - společenské i oblečení pro rekreační sport a volný čas.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

Prodejna a půjčovna svatebních šatů. Společenské a plesové šaty. Pánské obleky, krátké koktejlové šaty, šaty do tanečních a další.

-Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a ...

Svatební agentura. Půjčovna, zapůjčení: - svatební šaty - pánské obleky - dětské šaty na svatbu a rodinné oslavy - společenské šaty. Doplňkové služby: - květinová výzdoba - líčení - fotografování - limuzína - tisk svatebního oznámení - výroba snubních prstenů - prodej svatební bižuterie.

Prodej značkového seconhandového boží - Prodej nového textilu - dětský dámský OUTLET

Internetový obchod - second - hand

Naše firma dodává trendy oblečení po celé České republice. Zastoupení a velkoobchodní prodej módních značek Gang, Bus Urban Wear, Tigerhill, Twinlife a MDS jeans.

Prodej, e-shop: -internetový obchod -oblečení -obuv -doplňky.

Značkový outlet s nejnovější módou značek Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim, Pepe Jeans a Guess po celé České republice.

Výroba, velkoobchod, velkosklad, maloobchod, prodej: - ponožky, ponožkové zboží - dámské ponožky - pánské ponožky - dětské ponožky - stretchové ponožky - sportovní ponožky (klasické, nízké, froté apod.) - zimní ponožky - vlněné ponožky - pracovní ponožky - krajkové ponožky - 100% bavlněné ponožky - podkolenky - speciální ...

Maloobchod, prodej: -textil -nadměrné velikosti -autopříslušenství -autodoplňky. Pobočka Staré Čivice, prodej: -nákladní přívěsy AGADOS -obytná auta, karavany Knaus, Eifelland -přepravníky automobilů -nápravy a brzdné systémy od firmy AL-KOKOBER, KNOTT -přívěsy nákladní na lodě, koně, motocykly, skůtry tel.:466971694.

Prodej: - textil, oděvy - hračky. Zakázkové krejčovství. Výroba, šití: - oděvy, oblečení.

Výroba materiálů: -bavlna, mikrovlákna i s elastanem -pro sport, reklamu, reklama a volný čas -reklamní, profesní oděvy, montérky -barvení dle Pantone barevnice -oblečení pro sport a volný čas (trička, tričko, polokošile, mikiny, mikina, mikyny) -oblečení pro reklamu -stříhání -potisk textilu -šití, strojní vyšívání, výšivka, výšivky.

Výroba, prodej: -funkční prádlo Klimatex® -termo prádlo (thermoprádlo) -pletené výrobky (Polypropylen) -prádlo s UV filtrem č. 7 -pleteniny integrované (bavlna/polypropylen). Zakázková výroba.

Výroba a prodej pánských košilí. Šití na zakázku.

SecondHand, bazar. Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - použitý textil z Německa.

Výroba, šití: - textilních výrobků - oděvů, oděvy - oděvních doplňků, doplňky.