Ležérní anebo společenský styl? Pánské oblečení zahrnuje mnoho různých typů oděvů, jako košile, trička, svetry, mikiny, nátělníky, vesty, bundy, kabáty ale také saka, pyžama, kalhoty, teplákové soupravy či dokonce župany. Obléknout se stylově může každý.

Provozování krejčovství. Výroba a prodej oděvů. Luxusní konfekce ze špičkových dovozových materiálů. Dámská móda: - kostýmy - kabáty - šaty - kalhoty - halenky - saka. Pánská móda: - pánské kalhoty - saka - vesty - bundy - pláště..

Prodej dámské, pánské i dětské italské obuvi a oblečení.

Světový řetězec s mladou módou pro ženy a děti. Prodej: -oděvy, textil -prádlo -punčochové zboží -kabelky -šátky, čepice a jiné pokrývky hlavy.

Prodej - módní doplňky - dámské, pánské oblečení - prádlo - dětské oblečení - punčochové zboží.

Prodej oblečení, bižuterie, bytového textilu, módních doplňků.

Nákup a prodej - oděvy značky AGI

E - shop - značkové outletové a sportovní oblečení, obuv, tašky, batohy Prodej a e - shop - sportovní obuv Prodej a e-shop - značkové tašky, kabelky a batohy Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení Prodej a e-shop - značkové outletové a sportovní oblečení

Obchodní činnost v oboru textil. Prodej textilního zboží.

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Výroba, import: - pánské košile.

Firma je držitelem certifikátu TÜV-ISO 9001:2001. Velkoobchod, export, import, dovoz, vývoz: -použitý textil nejvyšší kvality -vysoký podíl anglického second handu -second hand tříděný dle jednotlivých sortimentních a jakostních skupin -značkové outletového oblečení -velký sortiment vojenského oblečení a výstrojních doplňků -baleno ...

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, e-shop: - oblečení HEAVY TOOLS.

Prodej, e-shop: - dámská a dívčí móda - pánské a chlapecké oděvy - šperky.

Značkové, kvalitní oblečení, doplňky a elektronika které je dostupné pro všechny. Prodej autosedaček, dětských postýlek, odrážedel, trampolín, komponent pro maminky a mnoho dalšího.

Autorizovaný dealer zboží značky H.I.S.. Nabídka jeansového zboží a doplňků této značky. Oficiální dealer zboží značky Triumph.

E-shop. Californians.cz - e-shop s pánským a dámským značkovým oblečením inspirovaný californským životním stylem. Značky jako Tommy Hilfinger, Ralfph Lauren, Guess, Calvin Klein a U.S. Polo Assn.

Půjčovna - svatební a společenské šaty - dětské šaty - pánské šaty - svatební obuv - bižuterie - dekorace

Prodej dámských a pánských oděvů.

Versace: - kabelky, peněženky, klíčenky, kravaty, šátky, sluneční brýle, pásky, bižuterie.

Výroba oděvů z kůže zaměřená na SRN.